Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Οι ανανεώσεις και οι αποχωρήσεις από τον ΠΑΟ Βάρδας

0f93590002eed8f4c083df650222c63f_LΟ ΠΑΟ Βάρδας με σωστές και αστραπιαίες κινήσεις προχωρά τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας χρονιάς που θα τον βρει στην Γ΄ Εθνική. Η «Μπάρτσα» δείχνει πόσο οργανωμένο σωματείο είναι σε αντίθεση με άλλες ομάδες.

Σύμφωνα με το Patragoal, ήδη υπήρξε συμφωνία με τέσσερις από τους βασικότερους παίκτες και ανανεώνεται η παραμονή τους στην ομάδα. Πιο συγκεκριμένα οι Αχαιοί, Κώστας Κωνσταντινίδης, Νίκος Ντόμας, Δημήτρης Νικολόπουλος και Μίμης Αγουρίδης, θα συνεχίσουν στα «πράσινα», προσφέροντας πολύτιμες αγωνιστικές υπηρεσίες στις θέσεις τους.

Τα “πράσινα” θα φοράει και την νεά χρονιά το πρώτο κανόνι του 3ο Ομίλου της Γ΄ Εθνικής

Επίσης στην «Μπάρτσα» θα συνεχίσουν οι Περικλής και Γιώργος Πολίτης, ο Θανάσης Κωνσταντινόπουλος, ο Ηλίας Παναγόπουλος και ο νεαρός Παναγιώτης Κακαφώνης.

Στην ομάδα της Ηλείας επιστρέφει σύμφωνα με πληροφορίες του www.patragoal.gr, ο Ραφαήλ Σιδέρης μετά από ένα εξάμηνο, όπου αγωνίστηκε στον Λέοντα Αλισσού μετά το «ναυάγιο» με την Παναχαϊκή.

Αντίθετα, μετά από τέσσερα χρόνια στην ομάδα, θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟ Βάρδας, ο μεσοαμυντικός Νίκος Ανδριέλος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσει ο Νίκος Λουμπαρδέας λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. «Παίζεται» η παραμονή του Βαγγέλη Γκάτση με την ομάδα να εξετάζει και κάποιες άλλες περιπτώσεις για τη θέση αυτή.

Παράλληλα, αμφίβολη θεωρείται η παραμονή των νεαρών Δημήτρη Πολυχρόνη και Βασίλη Σούλη οι οποίοι έχουν δώσει τον πρώτο λόγο στην ομάδα της Ηλείας, εφόσον εξαντλήσουν κάθε περιθώριο ώστε να μεταγραφούν σε ομάδα ανώτερης κατηγορίας. Το συγκρότημα του Ηλία Φωτόπουλου βρίσκεται σε καταρχήν συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές τους οποίους αναμένεται να ανακοινώσει το επόμενο διάστημα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected