Κατηγορίες
Football League

Είκοσι(!) ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν από τον Πανθρακικό!

1327483Παρελθόν από τον Πανθρακικό αποτελούν 20 ποδοσφαιριστές με την ομάδα της Κομοτηνής να τους ευχαριστεί για την προσφορά τους.

Ενώ βέβαια τα συμβόλαια έληξαν την Πέμπτη, η ευχαριστήρια ανακοίνωση εκδόθηκε το πρωί του Σαββάτου και ενώ από το βράδυ της Παρασκευής συζητούνταν παντού στην Κομοτηνή το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του ThrakiSportS με τα 21 συμβόλαια που έληξαν και αφήνουν την ομάδα χωρίς ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν,

Βέβαια, στον Πανθρακικό έχουν παρελθόν να αποχαιρετούν παίκτες και μετά να τους ξαναπαίρνουν ως κανονική μεταγραφή και όχι ως ανανέωση, όπως συνέβη με την περίπτωση του Ντενίζ Μπαϊκαρά πέρυσι. Ωστόσο η αίσθηση που δίνει η ανακοίνωση, στην οποία φαίνεται να «σύρθηκε» η ΠΑΕ μετά το δημοσίευμα του ThrakiSportS, είναι ότι οι παίκτες αυτοί αποτελούν παρελθόν για τον σύλλογο.

Αλλιώς δεν θα ευχόταν ο Πανθρακικός «κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους». Αξίζει τέλος να τονιστεί ότι από τα 21 ονόματα που περιλαμβάνονταν στο δημοσίευμα του ThrakiSportS, στην ευχαριστήρια ανακοίνωση του Πανθρακικού υπάρχουν 20. Το μόνο που δεν υπάρχει είναι αυτό του Ψάλτη, το οποίο θα μπορούσε να ερμηνευθεί ότι ο συγκεκριμένος παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα.

Πάντως, με την επισημοποίηση από τον Πανθρακικό της λήξης συνεργασίας με όλο σχεδόν το ρόστερ της περσινής σεζόν, είναι φυσιολογικό στις τάξεις των φίλων του να επιτείνεται η ανησυχία αναφορικά με το αν θα μπορέσει και θα προλάβει να χτιστεί ένα αξιόμαχο σύνολο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που η ομάδα θα αγωνιστεί (;) στο πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Πανθρακικός ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα μας τους παίκτες η συνεργασία με τους οποίους ολοκληρώθηκε και τυπικά στις 30 Ιουνίου 2016 και τους εύχεται ολόψυχα υγεία, ευτυχία σε προσωπικό επίπεδο και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.

Πρόκειται για τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

1. Αθανασιάδη Γεώργιο
2. Ζδράβο-Ρίζο Κωνσταντίνο
3. Ηλιάδη Στυλιανό
4. Λαδάκη Αντώνιο
5. Μελίσση Χρήστο
6. Παπαγεωργίου Αθανάσιο
7. Πεταυράκη Σταύρο
8. Ποτουρίδη Ιωάννη
9. Ρούσσο Αλμπέρτο
10. Τζάνη Χρήστο
11. Τσιάρα Αντώνιο
12. Φωτάκη Γεώργιο
13. Χασομέρη Δημήτριο
14. Χρήστου Ιωάννη
15. Baykara Deniz
16. De Souza Fonceca Igor
17. Diguiny Nicolas Jean-Pierre
18. Goncalves Martins Rogerio
19. Mejia Escobar Alfredo Antonio
20. Peral Periane Francisco Javier

*η σειρά αναφοράς των ονομάτων είναι αλφαβητική

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected