Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Στον Λεβαδειακό ο Καραχάλιος, τέλος Μίνγκας και Μαχαμάτ

Χωρίς τίτλοΠαίκτης του Λεβαδειακού θα είναι για τα επόμενα 4 χρόνια ο Ζήσης Καραχάλιος.

Ο 20χρονος αμυντικός μέσος από την Καρδίτσα έχει αγωνιστεί με επιτυχία στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού και στην Αναγέννηση Καρδίτσας ως δανεικός από τους Πειραιώτες. Με τα «ερυθρόλευκα» αγωνίστηκε και στο Champiοns League Νέων. Είναι διεθνής με την Εθνική μας ομάδα Νέων.

H ανακοίνωση :

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ήλθε σε συμφωνία με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ζήση Καραχάλιο, για την ένταξή του στην ομάδα για τα επόμενα 4 χρόνια».

1382449Ελεύθεροι να συνεχίσουν την καριέρα τους όπου εκείνοι επιθυμούν είναι οι Χρήστος Μίνγκας και Αζράκ Μαχαμάτ, οι οποίοι έλυσαν τα συμβόλαια που είχαν με τον Λεβαδειακό.

Ο πρώτος είχε αποκτηθεί το προηγούμενο καλοκαίρι για να δώσει λύσεις στα άκρα και απογοήτευσε συνολικά με την παρουσία του έχοντας στη Σούπερ Λίγκα 22 συμμετοχές και μόλις ένα γκολ.

Ο Μαχαμάτ, ο οποίος στο πρώτο μισό της σεζόν ήταν στον Πλατανιά, αποκτήθηκε τον Ιανουάριο ως λύση ανάγκης. Του προσφέρθηκε συμβόλαιο για 1,5 χρόνο, αλλά τελικά οι Βοιωτοί του έδειξαν την πόρτα της εξόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Azrack Yassine Mahamat και Χρήστο Μίνγκα. Τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected