Γενικά

Ξεκινά ο προγραμματισμός του ΑΟ Χαλκίς ενόψει της νέας σεζόν. Ποιοι παίκτες αναμένεται να παραμείνουν

IMG_0961Συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που υπάρχει πρόθεση να παραμείνουν στην ομάδα ξεκινάει η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς.

Σύμφωνα με το eviagoal, o κύκλος των συζητήσεων θα αρχίσει με τον αρχηγό Κώστα Καραμπά ο οποίος ειδοποιήθηκε ότι άμεσα,θα μιλήσει με τον πρόεδρο προκειμένου να επιδιωχθεί η παραμονή του.

Άλλωστε για τον αρχηγό είχε κάνει ιδιαίτερη μνεία ο Γιώργος Στούπας στη συνέντευξη τύπου που είχε παραχωρήσει αναφέροντας ότι πρόθεση της διοίκησης είναι να παραμείνει “νερατζούρι”.

Παράλληλα σειρά θα πάρουν κι άλλοι παίκτες όπως για παράδειγμα ο Δημήτρης Τσατσαρής που ήταν από τους πιο σταθερούς σε απόδοση την σεζόν που τελείωσε.
Σχετικά με την κατηγορία που θ’ αγωνίζεται ο ΑΟ Χαλκίς σίγουρα θα είναι η Γ΄εθνική. Παρότι τις τελευταίες ώρες βρέθηκε μια λύση, δηλαδή να παραμείνει ο ΑΟΧ στην Γ΄ και να δηλώσει η Ελευσίνα ως έδρα της τη Χαλκίδα για τη footballeague, ώστε την επόμενη χρονιά να γίνει συγχώνευση ευκολότερα. Ένα τέτοιο σενάριο όμως είναι πολύπλοκο και φυσικά δεν υπάρχει πεδίο για να προχωρήσει.
Στο θέμα του προπονητή δεν θα αργήσει η ώρα που θα μάθουμε τ’ όνομα του με δυο περιπτώσεις να είναι οι επικρατέστερες.
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected