Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Αποχωρήσεις από τον Ηλυσιακό, ανανέωση στον Ιωνικό

13557930_986584678124231_3153563199983524689_n

Αποχωρήσεις περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα στον Ηλυσιακό.

Η διοίκηση της ομάδας, με ανακοίνωση στη σελίδα του Facebook, έκανε γνωστές τις αποχωρήσεις τριών ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά :

«O Ηλυσιακός ΑΟ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Θανόπουλο, Γιώργο Στρίγγα και Τάσο Κουρεπίνη. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.»

11057338_1526676257570987_4875229101423228359_oΣτον Ιωνικό θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την νέα σεζόν ο Δημήτρης Παντελίδης, καθώς ανανέωσε την συνεργασία του με τον ιστορικό σύλλογο για ακόμα ένα χρόνο.

Ο ταλαντούχος αμυντικός που ήταν ένας εκ των τριών αρχηγών την προηγούμενη χρονιά, αποτέλεσε στυλοβάτη για την άμυνα των μπλε, τόσο με την αγωνιστική σταθερότητα αλλά και με την ηγετική φυσιογνωμία του. Ο 25χρονος, γέννημα – θρέμμα, Νικαιώτης αποτελεί παίκτη κλειδί που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας κι αναμένεται να αποτελέσει ένα πολύτιμο όπλο στην φαρέτρα του Ηλία Καλοπήτα, ενώ γνωρίζει όσο λίγοι το βάρος της φανέλας με το αστέρι. Αυτή θα είναι η 3η αγωνιστική περίοδος που θα τον βρει στην Νεάπολη, μετρώντας συνολικά μέχρι σήμερα 46 συμμετοχές.

Ο Διοικούσα Επιτροπή, με τον Παντελίδη οδηγό, δείχνει την επιθυμία της να ανανεώσει τον βασικό κορμό, με παίκτες που έδειξαν ως αγωνιστικές παρουσίες ότι μπορούν να κρατήσουν την ομάδα σε υψηλό επίπεδο.

Ο νεαρός αμυντικός λίγο μετά τις υπογραφές μίλησε στην επίσημη σελίδα του Ιωνικού και ανέφερε χαρακτηριστικά:

pantelidis

“”Ευχαριστώ την Διοίκηση για το άμεσο ενδιαφέρον της να παραμείνω στην ομάδα -καθώς είμαι ο πρώτος που ανανεώνει- και για την νέα αγωνιστική περίοδο.Από την δική μου πλευρά, ήταν μια απόφαση που δεν χρειάστηκε πολύ σκέψη, καθώς το να αγωνίζεται κανείς στον Ιωνικό είναι πολύ μεγάλη υπόθεση από μόνο του.

Ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε πως το γεγονός ότι βρισκόμαστε σήμερα εδώ, οφείλεται και στην περσινή σπουδαία προσπάθεια που έκανε η προηγούμενη Διοίκηση με τους παίκτες, στήνοντας μια ομάδα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και από το μηδέν. Όλοι παλέψαμε ενωμένοι μέσα από μεγάλες δυσκολίες και καταφέραμε να βγάλουμε τον Ιωνικό δυνατό και ενωμένο σαν οικογένεια, και αυτή είναι μια παρακαταθήκη ικανή να μας οδηγήσει ακόμα ψηλότερα την σεζόν που ακολουθεί.

Φυσικά όλα αυτά δεν θα είχαν, και δεν θα έχουν καμία αξία χωρίς την μοναδική συμπαράσταση του κόσμου. Οι φίλαθλοι του Ιωνικού, είμαι βέβαιος, πως θα είναι δίπλα μας και φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, κι εμείς θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τους βλέπουμε χαρούμενους. “

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected