Γ Εθνική / Τοπικά

Ο Ψυρόπουλος στον πάγκο της Τριγλίας!

ψυροπουλοςΗ «κιτρινόμαυρη» διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Σε επιλογή από το… πάνω ράφι κατέληξε τελικά η Τριγλία Ραφήνας, ολοκληρώνοντας με ιδανικό τρόπο την αναζήτηση νέου προπονητή στην οποία βρισκόταν το τελευταίο διάστημα.

Η νεοσύστατη διοικηση των «κιτρινόμαυρων» ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Ψυρόπουλο, ο οποίος έχει να επιδείξει ένα «πλούσιο» βιογραφικό, αποτελούμενο τόσο από ομάδες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου όσο και από σημαντικές επιτυχίες. Μόλις πέρσι ο έμπειρος τεχνικός είχε οδηγήσει τον Φωστήρα σε πορεία πρωταθλητισμού στον 4ο όμιλο, διεκδικώντας την άνοδο στη football league απέναντι στον ΟΦΗ μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, πρόπερσι πέτυχε με το Ηράκλειο την πρώτη συμμετοχή της ιστορίας του στη Γ’ Εθνική, ενώ και τα προηγούμενα χρόνια είχαν καταγραφεί μία σειρά από θετικές χρονιές, σε συνεργασίες του με τον Φωστήρα και την Πέρα Κλουμπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την ομάδα του Ταύρου είχε εργαστεί και σε επίπεδο επαγγελματικών κατηγοριών. Πλέον ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Κώστα Ψυρόπουλου, ο οποίος αναλαμβάνει μία σταθερή δύναμη των εθνικών κατηγοριών, όπως είναι η Τριγλία Ραφήνας, ύστερα από την πιο επιτυχημένη χρονιά της ιστορίας της στο πρόσφατο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στην ανακοίνωση της ομάδας της Ανατολικής Αττικής αναφέρεται:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει με χαρά την πρόσληψη του Κώστα Ψυρόπουλου ως προπονητή της ανδρικής ομάδας του συλλόγου. Ο Κώστας Ψυρόπουλος έχει μία γνωστή, πετυχημένη και καταξιωμένη προπονητική διαδρομή και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα συμβάλει τα μέγιστα στην φετινή πορεία που όλοι ονειρευόμαστε, για την μεγάλη ομάδα της πόλης μας».

Δημήτρης Θεοδώρου, pamebala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected