Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Αλλάζει επίπεδο με Μποτωνάκη και Παληγεώργο η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ!

podosfairo-Paligeorgos_8_459276691Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ετοιμάζει ένα ακόμα μεταγραφικό ντεμαράζ επιδιώκοντας την απόκτηση δύο σημαντικών παικτών, με πλούσια εμπειρία από Football League και Γ’ Εθνική κατηγορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του athlitiko.gr, η ομάδα του ΙΝΚΑ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Χανιώτη κεντρικού αμυντικού Νίκου Μποτωνάκη. Επίσης άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές Χανίων βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του δεξιού αμυντικού, Χρήστου Παληγεώργου (φωτ).

Ο Μποτωνάκης αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια στην Επισκοπή (από το 2011) σε περιφερειακό, Γ’ και Β’ Εθνική κατηγορία ενώ έχει περάσει και από τον Α.Ο.Χανιά. Το πρώτο εξάμηνο του 2016 αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική με τη φανέλα της ΑΕ Καραϊσκάκης. Ο 26χρονος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Κορωνίδα, για να ακολουθήσει στη συνέχεια ο Ακρίτας, πριν μεταγραφεί στον Α.Ο. Χανιά.

Ο Παληγέωργος από την άλλη έγινε γνωστός στους Χανιώτες φιλάθλους από την παρουσία του στον Πλατανιά, σε Δ’, Γ’, Β’ και …ολίγη Super League. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ηρακλή, Παναχαϊκή, Ηρακλή Ψαχνών, ενώ την περασμένη σεζόν ήταν βασικό στέλεχος του Πανελευσινιακού στην Football League.

Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ βρίσκεται κοντά στους δύο αυτούς παίκτες, ενώ μέχρι την Κυριακή (10/7) θα υπάρξουν κι άλλες κινήσεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected