Football League - Μεταγραφές

Η αποχώρηση Καρακατσάνη από τον Αιγινιακό και η μεταγραφή Ρώσου διεθνή!

1069779Σε αναζήτηση ομάδας, προκειμένου να συνεχίσει να αγωνίζεται, βρίσκεται ο Πλάτων Καρακατσάνης που έμεινε ελεύθερος από τον Αιγινιακό. Διαψεύδουν τα περί Φαμπίνιο οι Πιερείς.

Σύμφωνα με το SDNA, τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας, αναζητά ο Πλάτων Καρακατσάνης.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός ο οποίος βοήθησε σημαντικά το συγκρότημα της βόρειας Πιερίας στην επίτευξη του στόχου της ανόδου, με τα 11 τέρματα τα οποία και πέτυχε, δεν τα βρήκε στο οικονομικό με την διοίκηση του μακεδονικού συγκροτήματος , κάτι που είχε σαν συνέπεια να μείνει ελεύθερος.

Σ΄ότι έχει να κάνει με τα σενάρια περί επιστροφής του Φαμπίνιο, που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι ιθύνοντες της ομάδας προχώρησαν σε κατηγορηματική διάψευση τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «Ο κύκλος του Φαμπίνιο στο Αιγίνιο έχει κλείσει. Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τον παίκτη».

Όσον αφορά το μέτωπο των ανανεώσεων η ομάδα του Αιγινίου, έχει έρθει σε συμφωνία με παίκτες, προκειμένου αυτοί να συνεχίσουν στην ομάδα και την νέα σεζόν, ωστόσο η επισημοποίηση αυτών θα γίνει μετά τις διαδικασίες σύστασης της ΠΑΕ.

Παράλληλα οι «κυανόλευκοι» μετά την απόκτηση με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ των Τοπαλίδη, Πατράλη και Ρανγκέλοφ, θα αποκτήσουν ακόμα έναν παίκτη από τον «Δικέφαλο του Βορρά» επίσης με υποσχετική τον διεθνή με την Κ19 της Ρωσίας Αλεξάντερ Μπατάεφ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected