Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Έσπασε τα κοντέρ” η Λέστερ με τη μεταγραφή Μούσα!

ahmed_musa_3Τον Άχμεντ Μούσα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναμένεται να έχει ανακοινώσει τις επόμενες μέρες η Λέστερ, αφού έχει έρθει σε συμφωνία με τους Ρώσους για τον φορ από τη Νιγηρία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Daily Mirror» και την αναφορά του gazzetta.gr, ο 23χρονος επιθετικός αναμένεται να φτάσει στην Αγγλία για να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει, εντός των επόμενων 24 ωρών.

Ο Αχμέντ Μούσα είναι ποδοσφαιριστής τον οποίο ο Κλαούντιο Ρανιέρι παρακολουθούσε από τον περασμένο Ιανουάριο, όμως από το φετινό καλοκαίρι θα τον έχει μαζί του.

Το ποσό της μεταγραφής φέρεται να έφτασε στα 20 εκατ.ευρώ, με τον Νιγηριανό ν’ αποτελεί ουσιαστικά τον αντι-Ντίνεϊ, τον οποίο δεν κατάφερε η Λέστερ να πάρει από τη Γουότφορντ, με τους «hornets» να έχουν αποκρούσει κάθε προσπάθεια από οποιαδήποτε ομάδα που ζήτησε τον επιθετικό της.

Η μεταγραφή αυτή θα είναι η τέταρτη του φετινού καλοκαιριού για τις «αλεπούδες», μετά τον τερματοφύλακα, Ρον Ρόμπερτ Τσίλερ, τον αμυντικό, Λουίς Ερνάντες και τον χαφ, Ναμπαλί Μεντί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected