Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Νέα πρόταση της Βερόνα για τον Τζελέπη!

tzelepis-25-04-2016-bigΕνάμισι μήνα μετά την αρχική διαρροή για την κρούση της Ελλάς Βερόνα ώστε να αποκτήσει τον νεαρό τερματοφύλακα Γιώργο Τζελέπη, έρχονται στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες για νέα κρούση του ιταλικού συλλόγου για τον «Τζελεπάκο», όπως είναι στους περισσότερους γνωστός λόγω της ηλικίας του.

Σύμφωνα με όσα γράφει το Sport24, η Ελλάς Βερόνα έχει καταθέσει νέα επικαιροποιημένη πρόταση στην ομάδα της Κομοτηνής, η οποία καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του ποδοσφαιριστή. Ο 17χρονος τερματοφύλακας είναι βέβαιο πως θέλει να κάνει το βήμα για το εξωτερικό, αλλά η θρακιώτικη ΠΑΕ έχει τον τελευταίο λόγο, αφού άλλωστε εκεί ανήκει ο Τζελέπης.

Το γεγονός πως οι Ιταλοί επανήλθαν και κατέθεσαν νέα πρόταση δείχνει ότι πιστεύουν στον πιτσιρικά και θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Μένει να φανεί τι απόφαση θα λάβει ο Πανθρακικός. Υπενθυμίζεται ότι στην χρονιά που ολοκληρώθηκε ο Τζελέπης έπαιξε σε δύο αγώνες των «πρασίνων» στη Super League και έγινε ο πιο μικρός σε ηλικία ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected