Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δεύτερη προσθήκη για τη Δόξα ο Καρλόπουλος!

ΚΑΡΛΟΠΟΥΛΟΣ-Μεταγραφή-865x500

Το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της Δόξας είναι εδώ και λίγη ώρα ο Κύδωνας Καρλόπουλος.

Ο 28χρονος επιθετικός (3-5-89) αφήνει και αυτός, όπως και ο Δημήτρης Κεφάλας, το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος για να μετακομίσει στην Δράμα και την Δόξα. Μετά από μια καλή χρονιά στο σύλλογο της Καβάλας, αποτέλεσε στόχο για αρκετές ομάδες που ήθελαν να τον εντάξουν στο έμψυχο υλικό τους, ωστόσο ο ίδιος, παρά τις δελεαστικές προτάσεις που είχε, προτίμησε την δραμινή ομάδα και την προοπτική της.

Ανυπομονώ…

«Ξέρω που έρχομαι και για αυτό και επέλεξα να έρθω στην Δόξα. Η ομάδα έχει στόχους, υπάρχει όραμα από την διοίκηση και με αυτά που μου είπαν προκειμένου να επιστρέψω στην ομάδα με έπεισαν». Αυτή ήταν η απάντηση του Κύδωνα Καρλόπουλου στο σχετικό ερώτημα της SportDrama.gr λίγο μετά την υπογραφή του νέου δελτίου στους «μαυραετούς».

Και συνεχίζει λέγοντας: «Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις και την δουλειά μας για να πετύχουμε τον στόχο μας. Η Δόξα φέτος έχει βλέψεις ανόδου και το μήνυμα της διοίκησης ήταν ξεκάθαρο. Θέλω να βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να τα καταφέρουμε και να ανεβάσουμε κατηγορία την ομάδα».

Ο Γιάννης Μπύρος ζήτησε από τους συνεργάτες του να του φέρουν μια εξάδα ποιοτικών παικτών. Το ερώτημα στον νεοαποκτηθέντα επιθετικό ήταν αν θεωρεί τον εαυτό του έναν εξ αυτών: «Το αν είμαι εγώ στους έξι παίκτες που ζήτησε ο κ. Μπύρος ή το ποιοι θα είναι τελικά αυτοί οι έξι είναι κάτι που θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Εκεί όπου τα λόγια γίνονται πράξεις. Πιστεύω στον εαυτό μου και στην αξία μου και το ποιος είμαι θα το δείξω μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Ωστόσο πάνω απ όλα είναι η ομάδα και αυτό που προέχει είναι η άνοδος της».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κύδωνας θα φορέσει την φανέλα της Δόξας. Η δήλωση του «Ξέρω που έρχομαι» αφορά και την προηγούμενη παρουσία του στην Δράμα, όταν το Γενάρη του 2011 ήρθε και έμεινε μέχρι το καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο να πάρει τις ευκαιρίες που ήθελε. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του το Γενάρη του 2009 όταν από την Κ-20 του Ηρακλή μεταπήδησε στην αντρική ομάδα των «γαλάζιων»  Πριν την Δόξα πέρασε από τον Ολυμπιακό Βόλου και μετά στον Εθνικό. Στην συνέχεια έπαιξε στον Θρασύβουλο, στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και στην Καβάλα, πριν καταλήξει στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected