Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Δύο ακόμη ανανεώσεις στον Ιωνικό, προς παραμονή ο Γεωργούλης στον Εθνικό

katsik_provatΣε ακόμα δύο ανανεώσεις παικτών προχώρησε ο Ιωνικός, καθώς για έναν ακόμα χρόνο θα βρίσκονται στην Νίκαια ο Μιχάλης Κατσίκιας και ο Στάθης Προβατίδης διατηρώντας ακέραια την αμυντική γραμμή των κυανόλευκων. 

Ο Κατσίκιας αποτελεί παίκτη εργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή, καθώς αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία τόσο στην αριστερή όσο και στην δεξιά πτέρυγα του γηπέδου, είτε με καθαρά αμυντικά καθήκοντα είτε σαν χαφ. Την προηγούμενη σεζόν χαρακτηρίστηκε από τους διακριθέντες του πρωταθλήματος πετυχαίνοντας μάλιστα και γκολ σπάνιας ομορφιάς για τα γήπεδα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια ενώ ήταν δεύτερος σκόρερ στην ομάδα μας πετυχαίνοντας συνολικά 6 γκολ. Έχει επίσης αγωνιστεί σε Γλυφάδα, Κηφισιά και Πανελευσινιακό.

Για τον Προβατίδη το βιογραφικό του από μόνο του καταδεικνύει την εμπειρία που προσδίδει στην αμυντική γραμμή των μπλε. Έχοντας αγωνιστεί σε Εθνικό Αστέρα, Προοδευτική, Θρασύβουλο, Αχαρναϊκό,Διαγόρα Ρόδου και Καλλονή, θα είναι για ακόμα μία χρονιά ο παίκτης από τον οποίο θα πηγάζει η ηρεμία και η σταθερότητα στην άμυνα του Ιωνικού. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια και διακρίθηκε για την μαχητικότητά του.

Thumios_Georgoulis_2015Προς παραμονή στον πάγκο του Εθνικού ο Γεωργούλης

Μετά την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., στον Εθνικό έθεσαν επί τάπητος τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Οι ιθύνοντες των «κυανόλευκων» έχου ξεκινήσει τις συζητήσεις τους, με τους παίκτες που βρίσκονταν και πέρυσι στο δυναμικό της ομάδας, προκειμένου να ξεκαθαρίσει ποίοι θα μείνουν και ποίοι όχι.

Όσον αφορά το θέμα προπονητή, πρόθεση της διοίκησης είναι να συνεχιστεί η συνεργασία με τον Θύμιο Γεωργούλη, ενώ σ΄ότι έχει να κάνει με το θέμα των μεταγραφών αναμένεται να τεθεί επί τάπητος μετά την ολοκλήρωση των ανανεώσεων όπου και θα προκύψει ο αριθμός των μεταγραφών που θα πραγματοποιηθούν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected