Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Μεταγραφή στην Τριγλία, ανανεώσεις στον ΠΑΟ Βάρδας

1936524_1809543739273343_8829303028914833738_nΠρώτη μεταγραφή για την Τριγλία Ραφήνας, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιάσονα Μασκλαβάνου.

Η επίσημη ανακοίνωση της Τριγλίας:

To Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει την μεταγραφή του Ιάσονα Μασκλαβάνου στην μεγάλη ομάδα της Ραφήνας και του εύχεται μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο Ιάσονας γεννήθηκε το 1996, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, και προηγούμενες ομάδας του ήταν ο Αήττητος Σπάτων και ο ΑΟ Κορωπίου, ενώ έχει αγωνισθεί σε όλες τις μικτές ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ.

ImageHandler2

Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Ηλία Φωτόπουλου στον πάγκο, υλοποιείται ο μεταγραφικός σχεδιασμός. 

Η οριστικοποίηση της παραμονής του Ηλία Φωτόπουλου στην τεχνική ηγεσία και του γυμναστή Γιώργου Βαγγελάκου στο πλευρό του, έδωσε το έναυσμα για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού στον ΠΑΟ Βάρδας.

Οι πρώτες ενέργειες της διοίκησης των πράσινων αφορούν στην ανανέωση της συνεργασίας με πέντε ποδοσφαιριστές, αλλά και στην επιστροφή ενός που είχε αποχωρήσει τον περασμένο Ιανουάριο.

Τις υπηρεσίες τους στον σύλλογο της Βάρδας θα προσφέρουν και τη νέα σεζόν ο μέσος και αρχηγός Γιώργος Πολίτης, ο επιθετικός Κώστας Κωνσταντινίδης, ο μέσος Νίκος Ντόμας, ο μέσος Δημήτρης Νικολόπουλος και ο αμυντικός Δημήτρης Αγουρίδης.

Παράλληλα, επέστρεψε μετά από έξι μήνες στην Παναχαϊκή ο κεντρικός αμυντικός Ραφαήλ Σιδέρης.

Δημήτρης Θεοδώρου, pamebala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected