Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

“Κλεισμένοι” Γεωργατζής και Αργεντίνος μέσος, έπονται ακόμη τέσσερις

12938215_1315028185180013_8467814166133820393_nΟ επιτελικός μέσος της Νίκης για τη νέα σεζόν, σύμφωνα με πληροφορίες του magnesiasports, είναι κλεισμένος και προέρχεται από την Αργεντινή, έχοντας την εμπειρία του ελληνικού ποδοσφαίρου και στο πρόσφατο παρελθόν.

Η συμφωνία θεωρείται ότι έχει ολοκληρωθεί και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση.

Από κει και πέρα, πολύ κοντά στην επιστροφή του στην ομάδα που ανδρώθηκε είναι ο Ντίνος Γεωργατζής. Ο 21χρονος μέσος έκανε μία γεμάτη σεζόν στον Ρήγα Φεραίο με 27 συμμετοχές και ένα γκολ, αλλάζοντας μάλιστα θέση, αφού κυρίως χρησιμοποιήθηκε στον άξονα ως  αμυντικός μέσος, αξιοποιώντας τις πολλές φυσικές του δυνάμεις, ενώ βεβαίως μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά σε όλη τη δεξιά πλευρά.

Συνάντηση Τζήμα με Κόλα, Κυπτίου, Ναουμίδη και Τσιουρέλη

Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση γνωριμίας του Θανάση Τζήμα στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης με τέσσερις Μαγνησιώτες ποδοσφαιριστές, τους Κόλα, Κυπτίου και Ναουμίδη, που ανανέωσαν τη συνεργασία τους, και τον Κ. Τσιουρέλη, που αποτελεί νέο πρόσωπο στην ομάδα, παρόντος και του προπονητή Λεωνίδα Μπίλη.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος κ. Τζήμας, ο οποίος χαρακτήρισε ως κορμό της Νίκης τους συγκεκριμένους παίκτες και ανέλυσε τα πλάνο του στους ποδοσφαιριστές, υπήρξε ταύτιση απόψεων και τέθηκε ως στόχος η άνοδος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected