Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Super League 1 - Μεταγραφές

Ο Βασίλης Τσιμόπουλος του ΠΑΟΚ Κουλούρας στον Αστέρα Τρίπολης!

13627209_1760163290866598_8839631381274849291_nΈνας ακόμη ποδοσφαιριστής της Σχολής Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Κουλούρας, ακολουθεί τον δρόμο για τη Super League!

Ο Βασίλης Τσιμόπουλος, που ξεχώρισε πέρσι τόσο με την Ακαδημία του ΠΑΟΚ όσο και με την 4η Περιφέρεια με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, ανήκει εδώ και λίγη ώρα στο δυναμικό του Αστέρα Τρίπολης.

Ο 16χρονος πορτιέρο, με εξαιρετικά στοιχεία να τον συνοδεύουν, βρέθηκε στην Τρίπολη και στα γραφεία του Αστέρα όπου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και αναμένεται να τεθεί υπό τις οδηγίες του Μάκη Χάβου και να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες για να ενταχθεί στον “κυανοκίτρινο” σύλλογο.

alexandriamou_sportsup0057

Ο Βασίλης βραβεύτηκε από το SportsUp στο πρόσφατο 3ο All Star Game

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σχολής Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Κουλούρας :

“Η Σχολή μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή του νεαρού τερματοφύλακα μας Βασίλη Τσιμόπουλου στην ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Ο γεννημένος το 2000 τερματοφύλακας μας, υπέγραψε σήμερα επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Αρκαδίας. Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας μας είδε τους κόπους όλων αυτών των χρόνων να πιάνουν τόπο. Ο χαρακτήρας του και το ήθος του εγγυώνται πως ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα είναι ένα σκαλοπάτι στην καριέρα του.

Ο Βασίλης Τσιμόπουλος είναι ο τρίτος παίκτης στα δύο τελευταία χρόνια που μεταγράφεται σε επαγγελματικό σύλλογο, μετά τους Δημήτρη Μελιόπουλο και Βασίλη Ιωάννου.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected