Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Πάγωσαν” με την ατάκα του Γκι Ρου για την ηλικία του Ρενάτο Σάντσες!

italia2Ο θρυλικός Γάλλος τεχνικός Γκι Ρου “ανάβει φωτιές” στην Πορτογαλία καθώς δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως ο Ρενάτο Σάντσες είναι αρκετά χρόνια μεγαλύτερος απ’ότι δηλώνεται!

Σκάνδαλο με Ρενάτο Σάντσες όσον αφορά στην ηλικία του; Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Γκι Ρου, με τον θρυλικό τεχνικό της Οσέρ για περίπου 40 χρόνια να “καρφώνει” τον Πορτογάλο διεθνή αμυντικό μέσο σε τηλεοπτική εκπομπή, υποστηρίζοντας πως είναι αρκετά χρόνια μεγαλύτερος σε σύγκριση με αυτό που έχει δηλωθεί.

“Λέει πως είναι 18 ετών αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε το παρελθόν του. Η ημερομηνία γέννησής του δηλώθηκε χρόνια αργότερα, για αυτό το λόγο η ημερομηνία που έχει καταγραφεί δεν είναι η σωστή. Μπορώ να διαβεβαιώσω πως είναι 23 ή 24 ετών”, τόνισε ο Γκι Ρου για τον Σάντσες, ο οποίος πέρα από το γεγονός πως κάνει σούπερ Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Πορτογαλία, έναν μήνα πριν πήρε μεταγραφή από την Μπενφίκα στην Μπάγερν έναντι 35.000.000 ευρώ.

Ο Σάντσες, ο οποίος έχει ρίζες από το Πράσινο Ακρωτήριο έχει δηλωθεί πως γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου 1997 στη Λισσαβώνα, με την μαδριλένικη εφημερίδα “As” να αποκαλύπτει από την πλευρά της πως ο Πορτογάλος καταχωρήθηκε στο μητρώο για πρώτη φορά όταν ήταν πέντε ετών.

Όπως αναφέρει το sport24.gr, αυτή δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που κάποιος αμφισβητεί την ηλικία του Σάντσες αφού όταν έπαιζε στη Μπενφίκα οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας είχαν αφήσει αντίστοιχες υπόνοιες, με τους “αετούς” να απειλούν όμως με μηνύσεις και το θέμα να σταματάει εκεί. Τώρα μένει να δούμε αν θα έχουμε την ίδια κατάληξη μετά τις δηλώσεις του Γκι Ρου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected