Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Παίκτης της ΑΕΛ ο Αβραάμ! Οι πρώτες του δηλώσεις

9b3eac0450ae72e604509c52f3647d43_avraam (1)Αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις με τον Ανδρέα Αβραάμ στην ΑΕΛ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ :

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για τα επόμενα 3 χρόνια του διεθνούς Κυπρίου ποδοσφαιριστή Αντρέα Αβραάμ.

Ο Αντρέας Αβραάμ είναι 29 ετών με ημερομηνία γέννησης 6/6/1987, είναι 27 φορές διεθνής, έχει ςπετύχει 5 γκολ και αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία τόσο στη θέση του αριστερού περιφερειακού κυνηγού όσο και στη θέση του αριστερού μπακ.

Ο Αντρέας Αβραάμ μέχρι και χθες ήταν βασικό στέλεχος της Πρωταθλήτριας Κύπρου Ανόρθωσης Αμμοχώστου, με την οποία έχει περισσότερα από 200 παιχνίδια στην Α’ Εθνική κατηγορία της Κύπρου.

Ο Αντρέας Αβραάμ υπέγραψε συμβόλαιο 3 ετών με την ΠΑΕ ΑΕΛ και βρίσκεται στη Λάρισα όπου θα προπονηθεί το απόγευμα υπό τις οδηγίες του κ. Άγγελου Αναστασιάδη.”

«Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο»

Στο AEL RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη μίλησε το νέο απόκτημα της ΑΕΛ, Αντρέας Αβραάμ, ο οποίος έκανε λόγο για την είκονα που έχει για το σύλλογο αλλά και τις προσδοκίες του με την ομάδα.

«Με τον Άγγελο Αναστασιάδη ήμασταν μαζί στην Εθνική της Κύπρου και είχαμε δουλέψει από κοινού τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Είναι ένας προπονητής που παίρνει από κάθε ποδοσφαιριστή το 100% των δυνατοτήτων του. Ελπίζω αυτό να συμβεί και φέτος με την ομάδα. Ήταν μια ευκαιρία την οποία δεν ήθελα να χάσω με τίποτα. Οι προσωπικοί μου στόχοι ταυτίζονται απόλυτα με αυτούς του συλλόγου. Είναι τεράστια τιμή για εμένα που υπηρετώ αυτό το ιστορικό σωματείο. Έχω ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα και από τους συμπατριώτες μου που αγωνίζονται εδώ. Το ελληνικό ποδόσφαιρο το παρακολουθούμε στενά στην Κύπρο. Είναι η πρώτη φορά που φεύγω από την πατρίδα μου, όμως πιστεύω πως είμαι στην κατάλληλη ηλικία με τις εμπειρίες που έχω αποκτήσει πλέον. Είμαι ανυπόμονος να μπω μέσα στο γήπεδο και να αντικρίσω τον κόσμο της ΑΕΛ.»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected