Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Ανανεώσεις σε Άγιο Ιερόθεο και Λουτράκι, τέλος ο Σακαλής από τον Λαγκαδά

13567311_574041786109612_1924787735050398951_n

Η διοίκηση του ΑΟ Άγιου Ιερόθεου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Καραμέρη για τον επόμενο χρόνο.

Η παρουσία του Καραμέρη έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην περσινή εξαιρετική πορεία της ομάδας και γι αυτό το λόγο αποφασίστηκε ομοφώνως η παραμονή του στην ομάδα μετά από συνάντηση που έγινε μεταξύ διοίκησης και ποδοσφαιριστή.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου, τα αμέτρητα χιλιόμετρα που διένυσε σε κάθε παιχνίδι, η εμπειρία του και ο επαγγελματισμός του ήταν τα στοιχεία που βρίσκονταν στην κορυφή της πυραμίδας αναλύοντας τα κύρια χαρακτηριστικά του και το μόνο βέβαιο είναι ότι και την επόμενη χρονιά θα συμβάλει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων.

nikos1Συνεχίζει με Μεσολόγγη ο ΑΟΛ

Η επιθυμία των δύο πλευρών για ανανέωση της συνεργασίας τους ήταν δεδομένη. Η σχετική συζήτηση κράτησε ελάχιστα λεπτά, είχε καθαρό τυπικό χαρακτήρα και ο Νίκος Μεσολόγγης παραμένει στο τιμόνι του ΑΟ Λουτράκι και την επόμενη σεζόν.

Ο 45χρονος τεχνικός οδεύει για την 5η του χρονιά στον πάγκο των “οράνιε”, μια επίδοση σπάνια, αν όχι μοναδική, για τα δεδομένα του πρωταθλήματος της  Γ’ Εθνικής των τελευταίων χρόνων.

Οι ιθύνοντες του ΑΟ Λουτράκι είχαν δείξει ήδη τις προθέσεις τους από τη Γενική συνέλευση της περασμένης εβδομάδας, όταν ο πρόεδρος Θωμάς Καναβός, κατά τη διάρκεια του διοικητικού απολογισμού, αναφέρθηκε στον κόουτς (που ήταν παρών στην αίθουσα) λέγοντας συγκεκριμένα:

“Ο προπονητής κ. Μεσολόγγης συμπλήρωσε ήδη  4 χρόνια στο τιμόνι της ομάδας. Έχει δημιουργηθεί μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας και –τολμώ να πω- ότι έχει ταυτιστεί με τη συνολική προσπάθεια που γίνεται στο σύλλογο.  Πέρα από τις προπονητικές του ικανότητες, ξέρει τη φιλοσοφία του συλλόγου, καταλαβαίνει και εργάζεται σκληρά για την επίτευξη των στόχων του και στηρίζει το πλάνο που έχουμε θέσει.”

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

« Το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο Λουτράκι βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Μεσολόγγη για 5η συνεχόμενη χρονιά.»

9791749_origΤέλος ο Σακαλής από την ΑΠΕΛ

Παρελθόν από τις τάξεις της ΑΠΕ Λαγκαδά, αποτελεί ο Κώστας Σακαλής.

Σύμφωνα με το SDNA, ο 27χρονος σέντερ μπακ, είχε συζήτηση με τους ιθύνοντες των «κυανόλευκων», όπου και αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Σακαλής έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις από ομάδες, προκειμένου να επιλέξει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες μέρες όπου και θα γίνει η γνωστοποίηση του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected