Κατηγορίες
Αθλήματα

Εκδόθηκε η γενική Προκήρυξη των πρωταθλημάτων

χαντμπολ-2Οι καταληκτικές ημερομηνίες για τις δηλώσεις συμμετοχής στα πρωταθλήματα- Θεσπίστηκε κάρτα συνοδού

Στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ και στην ενότητα προκηρύξεις έχει αναρτηθεί η Γενική Προκήρυξη της περιόδου 2016-2017 για το άθλημα του χάντμπολ.

Σε αυτή μεταξύ άλλων αναφέρεται:

«Οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων που θα λάβουν μέρος στα πρωταθλήματα των Εθνικών κατηγοριών Handball Premier, A1 Γυναικών και Α2 Ανδρών πρέπει να σταλούν εγγράφως στην Ο.Χ.Ε μέχρι 14/7/2016 και του Κυπέλλου 1/8/2016 με ημερομηνία σφραγίδας ΕΛ.ΤΑ. ή Ταχυδρομικής αποστολής με Ταχυμεταφορά ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Ο.Χ.Ε. competitions@hhf.org.gr (σκαναρισμένη και υπογεγραμμένη).

Οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων που θα λάβουν μέρος στα πρωταθλήματα Α2 Γυναικών και Β Εθνικής Ανδρών πρέπει να σταλούν εγγράφως στην Ο.Χ.Ε μέχρι 1/9/2016 με ημερομηνία σφραγίδας ΕΛ.ΤΑ. ή Ταχυδρομικής αποστολής με Ταχυμεταφορά ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Ο.Χ.Ε. competitions@hhf.org.gr (σκαναρισμένη και υπογεγραμμένη)

Αναφορικά με την κάρτα συνοδού αναγράφεται:

«Θα επιτρέπεται να δηλώνονται στο Φύλλο Αγώνος σαν Συνοδοί Σωματείου όσοι έχουν στην κατοχή τους την Κάρτα Συνοδού που θα εκδίδεται από την ΟΧΕ με την φωτογραφία του Συνοδού, το Ονοματεπώνυμο, το Σωματείο, την Αγωνιστική περίοδο που ισχύει και την ιδιότητα του συνοδού (πχ. Έφορος/Φροντιστής/Γενικός Αρχηγός/Μεταφραστής κλπ). Η κάρτα έχει ισχύ μόνο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και επιτρέπεται στον κάτοχο της να δηλώνεται σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ και μόνο.

Διευκρίνιση: Δεν ισχύει η Κάρτα Συνοδού για άτομα που δηλώνονται στο Φύλλο Αγώνος με την ιδιότητα του Ιατρού/Φυσικοθεραπευτή/νόμιμο Νοσοκόμου.

Το κόστος έκδοσης της κάρτας είναι 5€ ευρώ με κατάθεση στο λογαριασμό της ΟΧΕ και τα χρήματα θα χρησιμοποιούνται την επόμενη αγωνιστική περίοδο για αναπτυξιακούς ή φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Δεν επιτρέπεται να εκδοθεί Κάρτα Συνοδού για το ίδιο πρόσωπο σε περισσότερα από ένα (1) σωματείο για την ίδια αγωνιστική περίοδο (2016-2017) ακόμη και σε περίπτωση που το πρόσωπο ή το σωματείο αποφασίσει ότι δεν θέλει πλέον να έχει την ιδιότητα του Συνοδού κατά την διάρκεια της αναγραφόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Επιτρέπεται σε Συνοδό αν αποκτήσει ή δικαιούται νόμιμη Κάρτα Προπονητή ΟΧΕ/ΣΥΠΧΕ ή ΕΑΠ/ΣΥΠΧΕ να επιστρέψει την Κάρτα Συνοδού και να χρησιμοποιήσει την Κάρτα Προπονητή μόνο για το σωματείο που ήταν Συνοδός και μόνο για την αγωνιστική περίοδο που θα διανύουμε.

Είναι απεριόριστος ο αριθμός ατόμων με Κάρτα Συνοδού που μπορεί να έχει ένα σωματείο για την ίδια αγωνιστική περίοδο αλλά στο Φύλλο Αγώνος επιτρέπεται να δηλώνονται μέχρι και δύο (2) Συνοδοί εφόσον δεν δηλώνεται από το σωματείο άτομο με την ιδιότητα του Ιατρού/Φυσικοθεραπευτή/νόμιμο Νοσοκόμου».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected