Super League 1

Ισόπαλος με τους Τούρκους ο ΠΑΟ, κορυφαίος ο Λεντέσμα

93ad227a73e5397e7f90f1ece4f9c24d_LΜε μία ομάδα πιο έτοιμη αναμετρήθηκε στο τρίτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους ο Παναθηναϊκός.

Οι πράσινοι ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 κόντρα στην Οσμάνλισπορ, που έκανε την πρόβα-τζενεράλε πριν τα ματς του β’ προκριματικού γύρου του Europa League, με τον Στραματσόνι να ξεκινά τον Λεντέσμα στη βασική ενδεκάδα, για να τον τσεκάρει. Το πρόσημο για τον Λάτιν χαφ είναι, αναμφίβολα, θετικό και φαίνεται πως, αν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή, οι «πράσινοι» θα βρουν τον αμυντικό μέσο που έψαχναν.

Πρέπει να τονιστεί ότι ο 33χρονος θέλει ακόμα παιχνίδια για να βρει ρυθμό. Κάτι που είναι απολύτως λογικό, αφού είχε να παίξει από τον περασμένο Νοέμβριο. Συνεπώς, τα λεπτά συμμετοχής σε αγώνες και όχι απλά η συμμετοχή σε προπονήσεις, είναι απαραίτητα. Ωστόσο, σήμερα έβγαλε την ποιότητά του στο γήπεδο. Είχε εξαιρετική επαφή με την μπάλα, έκοψε τρεις φορές επιτυχημένα επιθετική προσπάθεια των αντιπάλων χαφ, ενώ βοήθησε και πολύ στο δημιουργικό κομμάτι.

Έχοντας τον ρόλο του «πλειμέικερ», άνοιγε το παιχνίδι με τις μπαλιές του και είχε μια εξαιρετική σκαφτή πάσα στον Βιγιαφάνιες, ο οποίος για εκατοστά δεν βρήκε την μπάλα για να βρεθεί σε θέση τετ α τετ. Ο Αργεντινός εκτελούσε όλα τα κόρνερ, ήταν μέσα σχεδόν σε όλες τια φάσεις της ομάδας και έδινε σιγουριά στη μεσαία γραμμή της ομάδας. Το σίγουρο, πάντως, είναι ένα: Δεν υπάρχει καμία σύγκριση Λεντέσμα-Εσιέν. Ο πρώτος είναι κανονικός ποδοσφαιριστής… Ο Αργεντινός είναι προγραμματισμένο να επιστρέψει στην Αθήνα, ώστε να έχει τις τελικές συζητήσεις με τους διοικούντες την ΠΑΕ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος των Τούρκων και ικανοποίησε με την απόδοσή του και το τελικό 1-1 είναι άδικο για τους πράσινους. Στο 75’ Ο Λέτο κατέβασε τη μπάλα στον Βλαχοδήμο, αυτός πάσαρε στον κενό χώρο στον Μέστο, ο Ιταλός γύρισε παράλληλα τη μπάλα και ο επερχόμενος Λουντ σκόραρε με πλασέ για το 1-0. Το τελικό 1-1 έγινε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρουσέτσκου από μακρινή απόσταση στο 88’.

Οσμάνλισπορ: Καρσεμάσκας, Τζουρουξού, Βρσάεβιτς, Προχάτσκα, Λαουάλ, Μπαγίρ, Γουεμπό, Ν’ Ντιαγέ, Μπακντεμίρ, Ντελάρτζ, Ουμάρ.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέστο, Κουτρουμπής, Ιβάνοφ, Χουλτ, Ζέκα, Λεντέσμα, Μπουμάλ, Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης, Ιμπάρμπο.

Στο δεύτερο αγωνίστηκαν οι Μαρινάκης, Ρέις, Λέτο, Μπεργκ, Χουχούμης, Αμπέντ, Λουντ, Βαλαχοδήμος

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected