Football League - Μεταγραφές

ΟΦΗ…on fire σήμερα, έκλεισε Κομεσίδη και Μασάδο, “αγγίζει” Τζενάμο!

masadoΤην απόκτηση των Ούγκο Μασάδο και ανακοίνωσε ο ΟΦΗ, ανεβάζονται κατά πολύ τον πήχη στη Football League!

Μετά τους Δημήτρη Μάνο και Μάριο Όγκμποε, η διοίκηση των “ασπρόμαυρων” επικύρωσε το deal με τους Δημήτρη Κομεσίδη και Ούγκο Μασάδο ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στη συμφωνία με τον Λουίτζι Τσέναμο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις για τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα :

“Tην τρίτη του μεταγραφή, ανακοίνωσε ο ΟΦΗ.  Μετά τους Δημήτρη Μάνο και Μάριο Ογκμποε, ανακοίνωσε και την συμφωνία με τον Δημήτρη Κομεσίδη. «Σε προφορική συμφωνία με τον 28χρονο αμυντικό Δημητρη Κομεσίδη, ήρθε ο ΟΦΗ. Ο Κομεσίδης αναμένεται τις επόμενες μέρες στο Ηράκλειο, για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ»

 

«Ο ΟΦΗ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον 34χρονο Πορτογάλο μέσο Ούγκο Μασάδο. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας»

Όπως αναφέρει το gentikoule.gr, ο Πορτογάλος μέσος, είναι επιλογή του Νίκου Νιόπλια για τον ΟΦΗ της Football league και αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο Ηράκλειο, για να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο Μασάδο είναι επιτελικός μέσος, με εμπειρία στο παιχνίδι του  και ειδικεύεται στις στημμένες φάσεις.

O Ούγκο Μασάδο γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου 1982 στην Πορτογαλία. Είναι ένας έμπειρος μέσος με μεγάλη θητεία στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα (κυρίως στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας), την Κύπρο, το Αζερμπαιτζάν, την Περσία, ενώ στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε Καλλιθέα και ΑΟ Χανιά και γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα της Football league.

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Κομεσίδης γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 1988 στην Αλεξανδρούπολη.

Έχει αγωνιστεί σε Λάρισα, Ξάνθη, Παναιτωλικό, Ενωση Θράκης. Η θέση του είναι δεξιός μπάκ, ενώ μπορεί να παίξει και σαν κεντρικός αμυντικός.

tzenamoΑγγίζει Τζενάμο ο ΟΦΗ!

Κοντά σε μια εξαιρετική μεταγραφή βρίσκεται ο ΟΦΗ που είναι στις τελικές συζητήσεις με τον πρώην τερματοφύλακα της Ξάνθης.

Ο 36χρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στην Ξάνθη ενώ γνωρίζεται αρκετά καλά με το Νίκο Νιόπλια καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στον Ατρόμητο. Ο τεχνικός του ΟΦΗ έχει εξαιρετική άποψη για τον Τζενάμο, τόσο για τις ικανότητες του, όσο για τον χαρακτήρα του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα τελευταία 24ωρα οι δύο πλευρές έχουν έντονες συζητήσεις και πλέον το θέμα βρίσκεται στην τελική ευθεία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει μια διαφορά που μπορεί να καλυφθεί ωστόσο ενώ σημαντικό ρόλο παίζει η επιθυμία του Τζενάμο να έρθει στο Ηράκλειο και να αποτελέσει μέρος του project που «χτίζει» ο ΟΦΗ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected