Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Στον ΠΑΣ Γιάννινα Μαμπουλού και Κόντε!

04d369f73e76c6103d398cbc5c32fc55_M 76f61058c838605d4cc9213d4a9d3de7_M

Μπαράζ μεταγραφών για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού μετά τον Μαμπουλού πήρε σειρά ο Ισπανός επιθετικός Πέδρο Κόντε ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας.

Ο Πέδρο Πέρεζ Κόντε, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι γεννημένος στις 26 Ιουλίου 1988 στην Ανδαλουσία και έχει ύψος 1.81.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Κόρντομπα και το 2008 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα.

Το καλοκαίρι του 2009 πήγε στην τρίτη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης που αγωνίζονταν στην τέταρτη κατηγορία της Ισπανίας. Η συνέχεια ήταν ανοδική για τον Κόντε που αγωνίστηκε κατα σειρά στις Real Jaén, Pozoblanco, Γρανάδα Β, Αλκογιάνο, Μελίλια.

Την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Μέριντα με την οποία σημείωσε 17 γκολ σε 36 συμμετοχές.

Με την μεταγραφή του Κόντε ο ΠΑΣ έφτασε στις τέσσερις τον αριθμό (είχαν προηγηθεί αυτές των Δώνη, Ντόλοβατς και Μαμπουλού) με τα μεταγραφικά αποκτήματα να είναι έτοιμα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και στα ευρωπαικά παιχνίδια, αφού θα δηλωθούν στην λίστα της UEFA για τα παιχνίδια στο Europa League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑ Γιάννινα:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας τριετούς διάρκειας με τον Ισπανό επιθετικό Pedro Conde.

Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: “Είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ελπίζω τα γκολ που θα πετύχω να βοηθήσουν την ομάδα μου να πάει ακόμα καλύτερα τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη και τους προπονητές μου που με εμπιστεύθηκαν και μου έδωσαν τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Υπόσχομαι στους φιλάθλους του ΠΑΣ ότι θα δουλέυω πολύ σκληρά και θα δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου”.

Την ίδια ώρα. την απόκτηση του Γαλλοκονγκολέζου Κρίστοφερ Μαμπουλού ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός που ήρθε στον ΠΑΣ από τη γαλλική Μπαστιά υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ηπειρώτες.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υπογραφής του συμβολαίου του ο Μαμπουλού δήλωσε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη στην καριέρα μου. Γνωρίζω πολύ καλά ότι έρχομαι σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα με φοβερούς οπαδούς. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected