Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Ανανεώσεις στον Ιωνικό, αποχωρήσεις στον Άγιο Ιερόθεο

katsavrias-2Η διαδικασία των ανανεώσεων φαίνεται να οδεύει προς ολοκλήρωση με τον Ιωνικό να πραγματοποιεί συμφωνία για ακόμα έναν χρόνο με τους Άγγελο Κατσαβριά και Βασίλη Μιχελή. 

Ο Κατσαβριάς βρίσκεται στους μπλε από τον Γενάρη του 2011, όταν η ομάδα αγωνιζόταν στην Β’ Εθνική, καθώς οι εμφανίσεις του στα πειραϊκά πρωταθλήματα τον οδήγησαν στον Ιωνικό. Είχε αποχωρήσει για ένα εξάμηνο το 2014 όπου αγωνίστηκε στον Ατρόμητο Πειραιά. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση των μπλε, είναι ικανότατος χειριστής της μπάλας, με καλή αντίληψη του χώρου και εξαιρετικές επιθετικές αρετές, που τον καθιστούν σημαντική μονάδα για κάθε προπονητή. Είναι γεννημένος τον Σεπτέμβριο του 1990.

Ο Βασίλης Μιχελής αποκτήθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι, έχοντας μια σημαντική σεζόν με την κυανόλευκη φανέλα. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί στην Αγία Ελεούσα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ και θα αποτελέσει μια επιπλέον αξιόπιστη επιλογή για την αμυντική γραμμή του Ιωνικού.

img_4364

Ο Άγιος Ιερόθεος ανακοίνωσε σήμερα την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Κυριάκο Κολλιάκο και Γιασίν Αλιμπά.

Αμφότεροι αγωνίστηκαν με περίσσιο επαγγελματισμό και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με αποτέλεσμα να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση της ανόδου.

Η διοίκηση του Άγιου Ιερόθεου ευχαριστεί τους δυο ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία και τους εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected