Γ Εθνική / Τοπικά

Ηχηρή αποχώρηση από τον ΦΑΣ Νάουσα : “Ο κύκλος μου έκλεισε!”

DSCN2389

Η πρώτη αποχώρηση από τον πρωταθλητή ΦΑΣ Νάουσα είναι γεγονός!

Ο Δήμος Συμπεθέρης συνέχισε για τρίτο 24ωρο τις διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση και όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του, δεν τα βρήκε με τη διοίκηση και αποχωρεί από τον σύλλογο μετά από τρία χρόνια.

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός, μετά από γεμάτες χρονιές και συνολικά 18 γκολ (3 στη Γ Εθνική τη σεζόν 2012/2013, 12 τη σεζόν 2014/15 στην Α1 και 3 τη χρονιά που ολοκληρώθηκε), αναμένεται να γίνει “μήλον της έριδος” για τις ομάδες του νομού και σίγουρα θα αποτελέσει στόχο αυτών που θα κάνουν πρωταθλητισμό.

Το SportsUp μίλησε με τον πρώην παίκτη του Βατανιακού και των Λευκαδίων, ο οποίος μίλησε για τρία “γεμάτα” συναισθήματα χρόνια.

Αναλυτικά η δήλωση του:

“Ο κύκλος μου στον ΦΑΣ έκλεισε…Αποχωρώ από την ομάδα με την οποία έχω “γεμίσει” συναισθήματα… Τι να πρωτοθυμηθώ από αυτά τα τρία χρόνια, από τη λύπη και τον υποβιβασμό στο τοπικό μέχρι και την πρόσφατη άνοδο στη Γ Εθνική. Πάρα πολλές οι χαρές και μπορώ να πω πως ήταν η καλύτερο περίοδος στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Φόρεσα βεβαίως και τη φανέλα του ιστορικού ΦΑΣ και αυτό με γεμίζει περηφάνια και φεύγοντας θα ήθελα αποκλειστικά να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για την πραγματικά εξαιρετική συνεργασία όλο αυτό το διάστημα”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected