Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ποδοσφαιριστή από τον Αχιλλέα Τριανδρίας απέκτησε ο Απόλλων Καλαμαριάς

89d70dc476ce6ec4f5f5b9a0414ef236_XLΜια σπουδαία είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν από λίγη ώρα, καθώς ο 18χρονος ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα Τριανδρίας Γιώργος Ιωαννίδης πήρε μεταγραφή στον Απόλλων Καλαμαριάς.

Σύμφωνα με το pamebala.gr, ο 18χρονος μέσος, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στον Αχιλλέα Τριανδρίας και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα του, είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, χειριστής της μπάλας και με τα δύο πόδια, είναι ψηλός κοντά στο 1.90 ύψος και αναμφίβολα είναι ένας από τους πλέον εξελίξιμους ποδοσφαιριστές στην ηλικία του και στην θέση που αγωνίζεται.

Ο Απόλλων Καλαμαριάς τον έκανε πριν από λίγες ώρες δικό του και έτσι ο Ιωαννίδης την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο ανδρικό τμήμα του Απόλλων στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Όλα τα παραπάνω, είναι μία απόδειξη της εκπληκτικής δουλειάς που γίνετε στον Αχιλλέα Τριανδρίας, τόσο στις ακαδημίες, όσο και στο ανδρικό τμήμα υπό την καθοδήγηση του Κώστα Γαλτσίδη. Φέτος, παρά την δύσκολη βαθμολογική θέση, ο σύλλογος έδειξε εμπιστοσύνη σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο ανδρικό του τμήμα και τελικά δείχνει πως δεν ήταν κακή η επιλογή του. Η επιλογή των νεαρών εξελίξιμων ποδοσφαιριστών αναμένεται να γίνει και την νέα χρονιά στην Τριανδρία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected