Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Κατηφορίζει στην Τρίπολη ο Μπέρτος!

bertosmegali1Οι “κιτρινομπλέ” βρίσκονται κοντά στη μεταγραφή ενός δεξιού μπακ που τα τελευταία χρόνια, αλλά και το φετινό καλοκαίρι, πρωταγωνιστεί στα μπλοκάκια των κορυφαίων ομάδων της χώρας και όχι μόνο! 

Ο λόγος για τον Μανώλη Μπέρτο! Ο 27χρονος αμυντικός και ένας από τους καλύτερους Έλληνες δεξιούς μπακ βρίσκεται στο στόχαστρο του Αστέρα. Οι τελευταίες εξαιρετικές του σεζόν οδήγησαν σε πολλές προτάσεις προς το πρόσωπό του και ειδικά μετά την πρόσφατη αποδέσμευσή του από τον Ολυμπιακό αποτελεί στόχο όλων των ομάδων που κάνουν πρωταθλητισμό!

Σύμφωνα με το arcadiasports, θα φανεί αν η σωστή προσέγγιση του Αστέρα και το κατάλληλο ποδοσφαιρικό περιβάλλον του συλλόγου είναι αρκετά για τον Μπέρτο και αν ο παίκτης κατανοεί, όπως και στις περιπτώσεις Τσουκαλά, Καλτσά, πως το μέλλον είναι… αρκαδικό!

Ο Αστέρας είναι γνωστό πως ψάχνει για έναν δεξιό μπακ και στο πρόσωπο του Μπέρτου καθρεφτίζονται όλα τα στοιχεία που θα οδηγήσουν σε ακόμα μία επιτυχημένη μεταγραφή! Ελληνας, έμπειρος, φιλόδοξος, ταλαντούχος και νικητής!

Ο Μανώλης Μπέρτος θα βρεθεί στην Τρίπολη αλλά τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο καθώς όπως θα έχετε διαπιστώσει και εσείς το όνομά του βρίσκεται στα ρεπορτάζ πολλών ομάδων που παλεύουν για την υπογραφή του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected