Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Στον πάγκο του Απόλλων Κρύας Βρύσης ο Φρέντυ Πήχας!

ΠΗΧΑΣΝέα πρόκληση στην καριέρα του Φρέντυ Πήχα, που θα βρεθεί στο πλάι του προπονητή της ομάδας Στέλιου Καλαϊτζή!

Ο μέχρι πρότινος παίκτης – προπονητής του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, εκ των βασικών συντελεστών της ανόδου της ομάδας στην Α2 Ερασιτεχνική Ημαθίας, αναλαμβάνει χρέη βοηθού στον Απόλλων Κρύας Βρύσης, που θα αγωνιστεί φέτος στην Α1 Ερασιτεχνική Πέλλας.

O 30χρονος με καταγωγή από την περιοχή, που φόρεσε τη βυσσινί φανέλα και παλαιότερα στη Δ Εθνική (φωτ), μίλησε στο SportsUp για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και το ομολογουμένως μεγάλο κίνητρο για να βοηθήσει την ομάδα της γενέτειρας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ;

“Θα ήθελα εξ αρχής να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο Γιάννη Θεοδωρίδη για την προσέγγιση του και κατ επέκταση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Αναλαμβάνουμε με τον Στέλιο Καλαϊτζή ένα δύσκολο έργο, να επαναφέρουμε τον Απόλλων εκεί που του αξίζει και θεωρούμε πως με τη βοήθεια της διοίκησης αλλά και την απαραίτητη συγκρότηση ενός δυνατού ρόστερ, να πετύχουμε τους στόχους μας. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Στέλιο που με εμπιστεύτηκε στο πλάι του αλλά και τον Γενικό Αρχηγό, Σωκράτη Καζαντζίδη τον οποίο επίσης εκτιμώ βαθύτατα”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected