Κατηγορίες
Football League

Ανρί Καμαρά : “Η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου η Λαμία!”

Χωρίς τίτλοΩς τη χειρότερη εμπειρία της καριέρας του χαρακτήρισε το πέρασμα από τη Λαμία ο Ανρί Καμαρά.

Όπως αναφέρει το flnews, τα τελευταία έξι χρόνια έπαιξε ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ο Ανρί Καμαρά, ερχόμενος αρχικά για τον Ατρόμητο και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Παναιτωλικό, Καλλονή και Απόλλωνα Σμύρνης. Αλλά αυτό που τον σημάδεψε ήταν η θητεία του στη Λαμία, την οποία χαρακτήρισε ως τη χειρότερη εμπειρία στην καριέρα του. Ο 39χρονος Σενεγαλέζος φορ μετακόμισε στην ομάδα της Φθιώτιδας το καλοκαίρι του 2015 και αποχώρησε έξι μήνες μετά, με τις χειρότερες των εντυπώσεων, κάνοντας λόγο για δεσμεύσεις που δεν τηρήθηκαν, περίεργους ανθρώπους και ερασιτεχνική ομάδα.

«Αναγκάστηκα να σπάσω το συμβόλαιό μου με τη Λαμία. Σταμάτησα πριν το τέλος της σεζόν, γιατί πέρασα μήνες χωρίς να πληρωθώ. Δεν μπορούσα να το ανεχθώ. Θίχτηκε η προσωπικότητά μου. Τελικά, η διοίκηση μου έδωσε τα μισά χρήματα από όσα μου όφειλε και χάρισα τα υπόλοιπα. Ήταν η χειρότερη εμπειρία και η χειρότερη ανάμνηση στην καριέρα μου. Ούτε για μια στιγμή δεν φαντάστηκα ότι θα συναντήσω διοικούντες που δεν σέβονται τις δεσμεύσεις τους. Αυτό που με πληγώνει είναι ότι όταν ήμουν στον Παναιτωλικό, η Λαμία πάλεψε να με αποκτήσει. Αργότερα κατάλαβα ότι όσα μου είπαν ήταν… αέρας. Δεν σεβάστηκαν καμία από τις δεσμεύσεις τους», ανέφερε ο Σενεγαλέζος επιθετικός στην ιστοσελίδα senenews.com.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σε κάποια ηλικία, όταν ακούς μια οικονομική πρόταση, δεν μπορείς να αρνηθείς. Και μετά από τρία χρόνια στον Παναιτωλικό ήθελα μια αλλαγή. Ειλικρινά, δεν μπορείτε να καταλάβετε την αποστροφή μου. Η Λαμία είναι η μόνη ομάδα στην καριέρα μου, που τίποτα δεν μου άρεσε από την πρώτη ως την τελευταία μέρα. Πριν υπογράψω, νόμιζα πως ήταν επιλογή μου. Αλλά είναι η μόνη ομάδα που μετανιώνω στη ζωή μου. Ειλικρινά συνάντησα πολύ περίεργους ανθρώπους και με πεπαλαιωμένες εγκαταστάσεις και μια ομάδα που δεν είναι επαγγελματική».

Ο Καμαρά δέχτηκε τη βοήθεια των ανθρώπων του Παναιτωλικού κι επέστρεψε στο Αγρίνιο. «Αφού ακύρωσα το συμβόλαιό μου, επέστρεψα στον Παναιτωλικό, που είναι η ομάδα της καρδιάς μου στην Ελλάδα. Έμεινα εκεί έξι μήνες πριν υπογράψω στον Απόλλωνα, χάρη στον προπονητή μου με έκανε να ανακαλύψω την Ελλάδα. Ήταν μεγάλη πρόκληση και πέτυχα κι ένα χατ τρικ για να ολοκληρώσω τη σεζόν πανηγυρικά».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected