Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μία μεταγραφή και μια αποχώρηση για τον Αχιλλέα

20160709_112459Ακόμη έναν γηγενή ποδοσφαιριστή απέκτησε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας που ανακοίνωσε την απόκτηση του 17χρονου Κυριάκου Ζόβληκα που έμεινε ελεύθερος από τον Βατανιακό.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής και είναι η πέμπτη προσθήκη μετά τους Σαρρή, Γαβριηλίδη, Παπαδόπουλο, Παγωνίδη, όλοι Κατερινιώτες.

Η ανακοίνωση του Αχιλλέα :

“Η διοίκηση του Αχιλλέα ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κυριάκου Ζόβληκα που έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Βατανιακού, τον καλωσορίζει στη Νεοκαισάρεια και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.”

Επόμενη μεταγραφική κίνηση για το συγκρότημα του Νίκου Θεοδοσιάδη θα είναι η απόκτηση ενός πλάγιου επιθετικού,η απόκτηση του οποίου αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο Δευτέρα, όπως και κάποια από τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

Τέλος ο Καρατζάογλου

Δε θα συνεχίσει στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ο Λευτέρης Καρατζάογλου ο οποίος αποχωρεί απο την ομάδα της Κατερίνης.

Όπως αναφέρει το Pieriasport, ο νεαρός μέσος έκανε μια εξαιρετική χρονιά στην ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη, βασικός και αναντικατάστατος με πολύ καλές εμφανίσεις και πρόσφερε τα μέγιστα στην παραμονή του Αχιλλέα στη Γ΄εθνική κατηγορία.

Πλέον αναζητεί τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό και είναι σίγουρο ότι οι επαφές που έχει με ομάδες. εντός των επόμενων ημερών θα φέρουν και ανακοινώσεις!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected