Κατηγορίες
Αθλήματα

Τίτλος για τον Έλληνα τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά!

stef1Τον πρώτο του major τίτλο κατέκτησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς με τον παρτενέρ του Κένεθ Ράισμα κέρδισαν το διπλό στην κατηγορία των juniors του Wimbledon.

Όπως αναφέρει το SDNA, το μεγάλο αστέρι του ελληνικού τένις με τον Εσθονό παρτενέρ του επικράτησαν 4-6, 6-4, 6-2 των Καναδών Φέλιξ Οζέρ- Αλιασίμ/Ντένις Σαποβάλοφ και βρέθηκαν στην κορυφή της θρυλικής τενιστικής διοργάνωσης.

Στην τελευταία του σεζόν ως junior, λοιπόν, ο Στέφανος έκανε πραγματικότητα τα δύο μεγάλα του όνειρα: να γίνει Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη και να κατακτήσει τίτλο στην αγαπημένη του διοργάνωση, το Wimbledon!

Δεν ήταν, πάντως, εύκολο για τον Στέφανο και τον Κένεθ να σταματήσουν το εξαιρετικό καναδικό δίδυμο, που ήταν στο Νο.1 του ταμπλό.

Τα δύο υπερ-ταλαντούχα αγόρια, μάλιστα, κατάφεραν με μπρέικ στο δέκατο γκέιμ να πάρουν το προβάδισμα στα σετ και να στριμώξουν Τσιτσιπά/ Ράισμα.

Τα πάντα τελικά κρίθηκαν σε τρίτο σετ, όπου ο Στέφανος και ο συμπαίκτης του ήταν απλά εκπληκτικοί. Σημείωσαν το πρώτο τους μπρέικ στο τρίτο γκέιμ και σφράγισαν τη νίκη τους με νέο χτύπημα στο 4-2.

Στη συνέχεια πήρε ο Ράισμα τις μπάλες στα χέρια του και ο θρίαμβος ολοκληρώθηκε μετά από προσπάθεια διάρκειας 78 λεπτών!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected