Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Πρώτη μεταγραφή για την Καλλονή, “κλείνει” και ο Λίταινας!

dcc408640a1a34292c73f8ea13e52192_XLΠολύ κοντά στην πρώτη της μεταγραφή φαίνεται πως είναι η ΑΕΛΚ, με τον Γιώργο Βαζάκα να ξεκινά τις επιλογές του από τη θέση του τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με το Sportlesvos, εκλεκτός των Καλλονιατών είναι ο Δημήτρης Ταΐρης που τον τελευταίο ενάμισι χρόνο αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο 27χρονος πορτιέρο έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των Βισαλτιακού, Τηλυκράτη, Πανθρακικού και Νίκης Βόλου, μετρώντας μεταξύ άλλων 14 συμμετοχές στη Super League και 29 στη Football League.

Απομένει η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΛΚ και δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να συμβεί και μέσα στην ημέρα.

Πλησιάζει και ο Λίταινας

Ο Λαρισαίος επιθετικός ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής με τον Τύρναβο, με την φανέλα του οποίου είχε 29 συμμετοχές και 5 γκολ, αποτελεί προσωπική εισήγηση του Γιώργου Βαζάκα.

Παράλληλα οι ιθύνοντες των Λέσβιων, είναι σε συζητήσεις και με τον Δημήτρη Ζουλιώτη, προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Σύμφωνα με το SDNA, ο εν λόγω παίκτης αναμένεται να πάρει την οριστική του απάντηση την Παρασκευή, καθώς μεταξύ άλλων είναι σε συζητήσεις και με την Λαμία για το εαν θα συνεχίσει ή όχι.

Όσον αφορά την πρώτη προπόνηση της ομάδας, αυτή θα γίνει στις 25 Ιουλίου στο αθλητικό κέντρο της, ενώ η διοίκηση συνεχίζει τις επαφές της προκειμένου να κλειστούν δυνατά φιλικά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected