Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Από τον ΓΑΣ Κοπανού στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας!

13664426_10206563308468777_352242529_n (1)“Σεφτέ” στις μεταγραφές για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας ενόψει της νέας σεζόν στην Α2 Ερασιτεχνική!

Μετά την ανανέωση με τους ποδοσφαιριστές τους οποίους διοίκηση και προπονητής είχαν συμπεριλάβει στη σχετικά λίστα για την παραμονή, πήρε σειρά η μεταγραφική ενίσχυση και η αρχή έγινε με τον Κώστα Αυτζή, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον ΓΑΣ Κοπανού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου :

“Το Δ.Σ. του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Αυτζή, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίζονταν στον ΓΑΣ Κοπανού.

Η διοίκηση της ομάδας τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή συνεργασία.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Κώστας έχει αγωνιστή σε αρκετά σωματεία κυρίως του Νομού Σερρών μιας και σπούδαζε στο Τμήμα Πληροφορικής & Επικοινωνιών Τ.Ε.Ι.Σέρρων.

Γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στην Ακαδημία Βέροιας, όπου ξεκίνησε από πολύ μικρός φθάνοντας μέχρι το ερασιτεχνικό της Ακαδημίας και την Α1. Ο επόμενος σταθμός του ήταν η ομάδα του Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, όμως οι σπουδές τον ανάγκασαν να μετακομίσει ποδοσφαιρικά σε ομάδες της ΕΠΣ Σερρών όπως μεταξύ άλλων το Λειβαδοχώρι, το Χρυσό και το Ψυχικό. Με το πέρας των σπουδών του, επέστρεψε στην Ημαθία και την ομάδα του Κοπανού, κατακτώντας μάλιστα και την άνοδο στην Α1.

Καλώς ήρθες φίλε Κώστα στην ιστορική ομάδας μας κι ευχόμαστε να γίνει η ομάδα της καρδιάς σου!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected