Αθλήματα

Δεύτερη θέση στο τουρνουά «Interamnia World Cup» ο Άρης!

13620150_1354340334579601_5289374628759092631_nΗ ομάδα της Νίκαιας έπαιξε στον τελικό του 44ου Διεθνούς τουρνουά «Interamnia World Cup»

Τη δεύτερη θέση στην κατηγορία των παίδων, κατέκτησε η ομάδα του Άρη Νικαίας στο διεθνές τουρνουά που διεξήχθη για 44η χρονιά στο Τέραμο της Ιταλίας με την ονομασία «Interamnia World Cup».

Η ομάδα του Πειραιά στον ημιτελικό είχε επικρατήσει της Dubrovnik από την Κροατία με 29-18, ενώ στον τελικό έχασε από την δυνατή Δανέζικη Furesoe με 13-6.

Ο προπονητής Γιάννης Γρηγοράκης επεσήμανε: «Σίγουρα μια συμμετοχή σε έναν τελικό ενός Παγκοσμίου Τουρνουά όπως αυτό του Τέραμο αποτελεί επιτυχία. Ήταν μια μεγάλη εμπειρία για τα παιδιά που αντιμετώπισαν και είχαν επαφές με ομάδες από διαφορετικές σχολές της Ευρώπης και όχι μόνο. Φεύγουμε γεμάτοι από αυτό το διεθνές τουρνουά, με την δεύτερη θέση στις… αποσκευές μας αλλά και παραστάσεις από 9 διεθνή παιχνίδια που ήταν το ζητούμενο.

Η Furesoe που παίξαμε στον τελικό βρίσκεται στην τετράδα του πρωταθλήματος της Δανίας με παίκτες στην Προεπιλογή της Εθνικής τους. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στο έπακρο στις απαιτήσεις του τουρνουά και είμαι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύλλογο μου που μου έχει δώσει την ευκαιρία να προπονώ αυτά τα παιδιά πέντε χρόνια τώρα, τους γονείς τους, που στην δύσκολη οικονομική συγκυρία για την χώρα μας… έβαλαν πλάτη για άλλη μια φορά. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ αξίζει στην μέλλουσα γυναίκα μου Μαρία που με στηρίζει όλο αυτόν τον καιρό και με…ανέχεται»

Ο αρχηγός της ομάδας Λεωνίδας Κρεμμύδας δήλωσε : «Είμαστε όλα τα παιδιά πολύ χαρούμενοι για τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε 24 ομάδες. Ήταν μια τρομερή εμπειρία. Στην αρχή συζητούσαμε για να μπούμε στην 8αδα και βρεθήκαμε να παίζουμε τελικό. Εκεί θεωρώ πως κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι. Μας βγήκε η κούραση όλων των ημερών και δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Μακάρι να μπορέσουμε να πάμε και σε αλλά τουρνουά στο εξωτερικό».

Τα αποτελέσματα στον Όμιλο :
Άρης – Virum (Δανία) 19-14
Άρης – Pogon (Πολωνία) 14-7
Rudderdsall (Δανία) – Άρης 11-13
Άρης– Furosoe (Δανία) 8-9
Άρης – Fidelis (Ιταλία) 30-10
Spcoc (Γαλλία) – Άρης 7- 24
Εθνική Μάλτας -Άρης 11-37

Στην τριπλή ισοβαθμία ο Άρης Νικαίας κατάκτησε την πρώτη θέση.

Ημιτελικός
Άρης Νικαίας – Dubrovnik (Κροατία) 29-18 (9-4)

Τελικός
Furesoe (Δανία)- Άρης Νικαίας 13-6 (7-2).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected