Γ Εθνική / Τοπικά

Δύο ακόμη ανανεώσεις στους Μαύρους Αετούς

Χωρίς τίτλο
Δύο ακόμη ποδοσφαιριστές που θα φορούν τα “κιτρινόμαυρα” τη νέα σεζόν είναι οι Γιώργος Σκρέκας και Χρήστος Καραβαγγέλης, όπως ανακοίνωσε σχετικά ο νεοφώτιστος σύλλογος.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Γιώργο Σκρέκα (13/4/1982) και Χρήστο Καραβαγγέλη (1/3/1983) οι οποίοι αγωνίζονται στην άμυνα και τον χώρου του κέντρου αντίστοιχα. Τους ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία».

Σε δηλώσεις του ο Γιώργος Σκρέκας τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω στο Ελευθεροχώρι και ευχαριστώ την διοίκηση για αυτό. Θέλω με την εμπειρία μου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή. Με τις προσθήκες που έγιναν και γίνονται και τις ανανεώσεις πιστεύω πως θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Η κατηγορία θα έχει απαιτήσεις και εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Από την πλευρά του ο Χρήστος Καραβαγγέλης σημείωσε: «Ήθελα να μείνω στην ομάδα γιατί ζήσαμε πέρυσι όμορφες στιγμές. Η Γ΄Εθνική είναι μια κατηγορία πρόκληση για όλους και εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω για να επιτευχθούν οι στόχοι».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected