Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δύο μεταγραφές ο Παναρκαδικός!

papoutsisΟ Παναρκαδικός προχωρά το σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Δείτε ποια είναι τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, η οποία θα συνεχίσει την ενίσχυσή της, διατηρώντας και τον περσινό κορμό. 

Όπως αναφέρει το arcadia-sports, οι “πράσινοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών. Του 25χρονου Βασίλη Παπουτσή από το Λουτράκι, αλλά και του 23χρονου Κώστα Κολλιόπουλου, που στο παρελθόν έχει φορέσει και πάλι τη φανέλα με το τριφύλλι, ενώ έχει αγωνιστεί και στη Φαλαισία.

Επιπλέον, ο Παναρκαδικός προχωρά σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές της περσινής ομάδας, ενώ ανανέωσε τη θητεία του ως Γενικός Αρχηγός ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος.

Αναλυτικά:

“Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο.. Η Διοίκηση του σωματείου συνεχίζει τις συζητήσεις με τους παίκτες που πέρυσι σήκωσαν στις πλάτες τους την ομάδα και προχωρά σε συμφωνίες. Μέχρι σήμερα όλες οι επαφές με τον περσινό κορμό της ομάδας έχουν στεφτεί με επιτυχία αφού σχεδόν το σύνολο των παικτών έχει ήδη ανανεώσει τη συνεργασία με τον ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ Α.Ο.

Εν τω μεταξύ η Διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε επίσημα τις δύο πρώτες μεταγραφές της φετινής χρονιάς. Πρόκειται για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό Βασίλη Παπουτσή από το Λουτράκι και τον 23χρονο Τεγεάτη επιθετικό Κώστα Κολλιόπουλο που πέρυσι αγωνιζόταν στην Πελλάνα Καστορίου και σημείωσε 25 γκολ.

kolliopoulos

Εκτός από τις δύο μεταγραφές η Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. συνεχίζει να εξετάζει και άλλες περιπτώσεις παικτών και εντός των προσεχών ημερών θα υπάρχουν και άλλες ανακοινώσεις για την απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα.

Παράλληλα ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Αντωνόπουλος είναι πάντα σε επαφή με τη Διοίκηση για να εντοπιστούν και άλλοι μεταγραφικοί στόχοι με στόχο να καλυφτούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα κενά της ομάδας και να συμπληρωθεί το φετινό ρόστερ του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. Tέλος με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. Γενικός Αρχηγός της ομάδας, για την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017, ορίζεται το μέλος του Δ.Σ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος.

Μετά από διαλογική συζήτηση που έγινε στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. (6/7/2016 ) στα γραφεία του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. και αφού η διετής θητεία του Τριαντάφυλλου Σωτηρόπουλου στη θέση αυτή κρίθηκε επιτυχής, η Διοίκηση της ομάδας αποφάσισε ομόφωνα να ανανεώσει τη θητεία του και να παραμείνει έτσι και για τη νέα χρονιά στη θέση του Γενικού Αρχηγού. Ένα πόστο που από φέτος θα έχει αυξημένα καθήκοντα αφού με απόφαση του Δ.Σ. ο Γενικός Αρχηγός θα έχει την ευθύνη τήρησης του νέου εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας της ομάδας που θα ισχύσει με την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος ευχαρίστησε θερμά όλα τα μέλη της Διοίκησης για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό του και τόνισε ότι είναι τιμή να προσφέρεις υπηρεσίες στον ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ Α.Ο. από όποια θέση και αν βρίσκεσαι, πόσο μάλλον από τη σημαντική θέση του Γενικού Αρχηγού της ομάδας”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected