Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εξελίξεις στο ρόστερ του Απόλλων Παραλιμνίου!

mintiouris-22680Τρεις ακόμη κινήσεις έκανε ο Απόλλων Παραλιμνίου στο “πάρε-δώσε” του μεταγραφικού παζαριού, με τους διοικούντες της ομάδας να ανακοινώνουν σταδιακά τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, καθώς οι συζητήσεις συνεχίζονται.

Σύμφωνα με το Serresport, οι “κυανοκίτρινοι” απέκτησαν τον Γιώργο Μιντιούρη ο οποίος έκανε επιτυχημένη σεζόν πέρυσι με τον Οδυσσέα Αναγέννησης και έχει την ικανότητα να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις δίνοντας έτσι σημαντικές βοήθειες και στο Νίκο Κουζουτζίδη. Ο Μιντιούρης επιστρέφει στην Γ΄ Εθνική μετά από αρκετά χρόνια, καθώς η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν όταν βρισκόταν στην Κρήτη για λογαριασμό της Χερσονήσου. Αναλυτικά έχει αγωνιστεί και σε:

Νέους Πανσερραϊκού, Ελπίς Σκουτάρεως, Εθνικός Γαζώρου, Πήγασο, Παμβλαχιακό, Θρακικό Α.Μητρουσίου, Ελούντα(Δ΄ Εθνική), Ηρόδοτος(Γ΄ Εθνική), Χερσόνησος(Γ΄ Εθνική), Άγιος Νικόλαος(Δ΄ Εθνική), Αναγέννηση Ιεράπετρας(Δ΄ Εθνική), Επισκοπή(Δ΄ Εθνική)

Επίσης παίκτης της ομάδας και για την επόμενη χρονιά θα είναι ο 20χρονος επιθετικός Ραφαήλ Ζάγκας ο οποίος και ανανέωσε την συνεργασία του έχοντας αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες από την περασμένη χρονιά.

Τέλος παρελθόν αποτελεί ο Δημήτρης Τσουλχάς. Παρότι είχε ανακοινωθεί πως θα παραμείνει στην ομάδα, προσωπικοί λόγοι τον αναγκάζουν να μετακομίσει στην Γερμανία, οπότε ο Απόλλων τελείωσε για αυτόν για την ώρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected