Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μας έπεσε το…στυλό με την πρόταση από Κίνα για Ιγκουαΐν!

Foto LaPresse - Mauro Locatelli 20/12/2015 Bergamo ( Italia) Sport Calcio ATALANTA - NAPOLI Campionato di Calcio Serie A TIM 2015 2016 - Stadio ATLETI AZZURRI D'ITALIA Nella foto: esultanza higuain Photo LaPresse - Mauro Locatelli 20 December 2015 Bergamo ( Italy) Sport Soccer ATALANTA - NAPOLI Italian Football Championship League A TIM 2015 2016 - ATLETI AZZURRI D'ITALIA Stadium  In the pic: higuain celebrates

Η κινέζικη Hebei China Fortune προσφέρει στον Γκονζάλο Ιγκουαΐν ετήσιο συμβόλαιο 50 εκατομμυρίων ευρώ και θέλει να κάνει τον Αργεντινό τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών!

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά, αλλά… στην Κίνα! Εκεί, όπου έχει χαθεί κάθε αίσθηση του μέτρου σε ότι αφορά τα χρήματα που δαπανώνται για το ποδόσφαιρο. Το ένα ρεκόρ διαδέχεται το άλλο και αν αληθεύουν οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από εκεί, τότε ψήνεται η μεταγραφή του αιώνα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Sky Sports και το ρεπορτάζ του SDNA, η Hebei China Fortune (ομάδα στην οποία αγωνίζονται οι Ζερβίνιο και Λαβέτσι) είναι διατεθειμένη να δώσει στην Νάπολι την ρήτρα αποδέσμευσης 95 εκατομμυρίων ευρώ του Ιγκουαΐν και να προσφέρει στον «Πιπίτα» ετήσιο συμβόλαιο με απολαβές 50 εκατομμύρια ευρώ που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη όλων των εποχών στο ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από ιταλικές πηγές, ο 29χρονος Αργεντινός φέρεται να έχει απαντήσει αρνητικά, αφού σε αυτό το στάδιο της καριέρας του είναι αποφασισμένος να παραμείνει στο πιο ψηλό ανταγωνιστικά επίπεδο της Ευρώπης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected