Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αποχώρησε ο Ορφανίδης από τον Ατρόμητο Διαβατού. Η ανακοίνωση και η δήλωση του

13443105_10208650288148366_5679423131118277105_oΗ ανάληψη της διοικητικής ηγεσίας από την επιχειρηματία (το όνομα δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη) έχει επιφέρει σημαντικές αλλαγές τόσο στο ΔΣ όσο και στο θέμα προπονητή, όπως προκύπτει από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ατρόμητος Διαβατού και απέστειλε στο SportsUp.

Ο Γιώργος Ορφανίδης, 25 μέρες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των “κυανολεύκων” αποχωρεί μετά από επιθυμία της νέας επικεφαλής της διοίκησης.

Αναλυτικά :

“Ο Ατρόμητος Διαβατού, κατόπιν επιθυμίας της νέας προέδρου της ομάδας, ανακοινώνει την αποδέσμευση του Γιώργου Ορφανίδη από την τεχνική ηγεσία. Η διοίκηση ευχαριστεί θερμά τον Γιώργο για την παρουσία του στο διάστημα που βρέθηκε στο πόστο αυτό, ζητά την κατανόηση του για την όποια αναστάτωση και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στην προπονητική του καριέρα.”

Η δήλωση του Γιώργου Ορδανίδη

Τη δική του εκδοχή παραθέτει μέσω του SportsUp ο μέχρι πρότινος προπονητής του Ατρόμητου.

Αναλυτικά :

“Με ενημέρωσε η διοίκηση πως θα πρέπει να αποχωρήσω, καθώς επιλογή της νέας προέδρου είναι να αναλάβει άλλος προπονητής. Εγώ ως όφειλα από την ημέρα που ανέλαβα τα καθήκοντα μου, ξεκίνησα επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, οργάνωσα την επερχόμενη προετοιμασία και απευθύνθηκα σε ομάδες για το κλείσιμο φιλικών. Η συνεργασία μας διακόπηκε μέσα σε 25 μέρες αλλά έτσι είναι δυστυχώς έτσι το ελληνικό ποδόσφαιρο…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected