Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

“Η σημαία στον ιστό” για τον Τυλυκράτη, δύο ακόμη ανανεώσεις!

DSC_0051-696x517Για ακόμη μία σεζόν, ο παίκτης που θα ηγηθεί της προσπάθειας του Τηλυκράτη Λευκάδας θα είναι ο Ανδρέας Κτενάς, ο αρχηγός του ο οποίος -όπως ανακοινώθηκε- ανανέωσε τη συνεργασία του.

Όπως αναφέρει το Sportime24, ο Ανδρέας Κτενάς έχει συνδέσει το όνομά του με το σύλλογο καθώς με την φανέλα του Τηλυκράτη πανηγύρισε δυο φορές την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση:

“Το διοικητικό συμβούλιο του Τηλυκράτη Λευκάδας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Κτενά. Το Δ.Σ. του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.”

Άλλες δύο ανανεώσεις στον Τηλυκράτη Λευκάδας, συμφώνησαν Ιασωνίδης και Περιστέρης

Ανανεώσεων συνέχεια στον Τηλυκράτη Λευκάδας που κρατά σχεδόν όλο το περσινό, επιτυχημένο, ρόστερ, το οποίο οδήγησε την ομάδα στην άνοδο. Όπως έγινε γνωστό, η διοίκηση τα βρήκε σε όλα με ακόμα δύο ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους Κώστα Ιασωνίδη και Θοδωρή Περιστέρη, οι οποίοι παραμένουν κάτοικοι Λευκάδας.

Η ανακοίνωση για τον Ιασωνίδη:

Το διοικητικό συμβούλιο του Τηλυκράτη Λευκάδας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Ιασωνίδη . Το Δ.Σ. του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Η ανακοίνωση για τον Περιστέρη:

Το διοικητικό συμβούλιο του Τηλυκράτη Λευκάδας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Θοδωρή Περιστέρη . Το Δ.Σ. του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected