Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Τέταρτη μεταγραφή του ΓΑΣ Ροδοχωρίου ο Κώστας Τενεκετζή!

10423342_10203740772897207_702087128526753804_n

Το ίδιο δυναμικά και με στόχο την ενίσχυση του ρόστερ του, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου απέσπασε σήμερα το “ναι” από τον Κώστα Τενεκετζή!

Ο 29χρονος αμυντικός, μετά από δύο χρόνια στον ΑΣ Ειρηνούπολης με τον οποίο γεύτηκε τη χαρά ενός πρωταθλήματος (2014/2015), μετακομίζει στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τόσο ως στόπερ όσο και ως αμυντικό χαφ, ανάλογα την επιλογή του προπονητή Δημήτρη Χαλκιά.

Η αβεβαιότητα στον ΑΣ Ειρηνούπολης αλλά και η προσωπική του θέληση για αλλαγή περιβάλλοντος, έφεραν τον πρώην παίκτη του Φίλιππου Μελίκης και της Νίκης Αγκαθιάς στην πόρτα της εξόδου, κάτι που επέφερε την προσέλκυση…μνηστήρων, με επικρατέστερο όπως φάνηκε τελικά τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Ο ίδιος μίλησε πριν λίγο στο SportsUp και αναφέρθηκε στη νέα σελίδα της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Αναλυτικά :

“Ευχαριστώ θερμά τους ανθρώπους του ΓΑΣ Ροδοχωρίου για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Η προσέγγιση τους ήταν αυτή που με έκανε να αποδεχτώ την πρόταση και να αγωνιστώ σε μια ομάδα που εξελίσσεται σε όλους τους τομείς τα τελευταία χρόνια και είναι εκ των πρωταγωνιστριών στο πρωτάθλημα. Εύχομαι μέσα από τη δουλειά να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους της ομάδας, για τους οποίους γνωρίζω πολύ καλά πως στηρίζουν και αγαπούν πολύ τον σύλλογο”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected