Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δύο σπουδαία deal για την ΑΕ Καραϊσκάκης!

karagiannidisΔυναμικά μπαίνει στο μεταγραφικό παζάρι η ΑΕ Καραϊσκάκης, που ανακοίνωσε διπλό deal.

Οι δευτεραθλητές του περσινού 2ου ομίλου της Γ Εθνικής, ανακοίνωσε πριν λίγο την απόκτηση του Αριστοτέλη Καραγιαννίδη και του Γιάννη Γούλα, που ενισχύουν σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ των “κυανολεύκων”.

Ο 26χρονος αμυντικός προέρχεται από την Κέρκυρα, με την οποία αγωνίστηκε σε 8 ματς πέρσι σε Football League και Κύπελλο, ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Πιερικό, Δόξα Κρανούλας, Τυλυκράτη, Ρούβα, Ρόδου, Αιγάλεω και Ανατολής Ιωαννίνων.

Ο Γιάννης Γούλας είναι Αρτινός στην καταγωγή και πέρσι βοήθησε σημαντικά την Αμβρακία Κωστακιών, που κατάφερε να κερδίσει την άνοδο της στη Γ Εθνική. Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του ΑΟ Φιλοθέης, της Αναγέννησης Άρτας και του Άραχθου Παχυκαλάμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου :

“Η ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Αριστοτέλη Καραγιαννίδη (αμυντικός) και Γιάννη Γούλα(μέσος).

Ο Αριστοτέλης Καραγιαννίδης είναι ένας έμπειρος πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής και είναι πλέον στην διάθεση του προπονητή Μίκι Τσίρκοβιτς.

Ο Καραγιαννίδης είναι γεννημένος στα Ιωάννινα στις 15-6-1990 (έχει ύψος 1,90). Την πρώτη του…γνωριμία με το άθλημα του ποδοσφαίρου την είχε στην Ακαδημία της Ανατολής Ιωαννίνων και ακολούθως η καριέρα του είχε ως εξής. Αιγάλεω(Β΄Εθνική),Δόξα Κρανούλας(Γ’ Εθνική),Ρόδος(Β’ Εθνική),Ρούβας Ηρακλείου Κρήτης(Γ’ Εθνική),ΑΟ Κασσιώπη / Κέρκυρα ΠΑΕ Κέρκυρας(Β’ Εθνική). Στο παρελθόν ο Αριστοτέλης Καραγιαννίδης διατέλεσε στέλεχος των Μικτών ομάδων Παίδων και Νέων της Ε.Π.Σ.Ηπείρου.

Ο Γιάννης Γούλας (μέσος) γεννηθείς την 2-6-1987 στην Άρτα ,είναι ένας εξαιρετικά χαρισματικός ποδοσφαιριστής ένα από τα αυθεντικά ταλέντα του Αρτινού ποδοσφαίρου. Έχει αγωνιστεί σε πολύ σημαντικές ομάδες με πρωταγωνιστικό στόχο,στην Γ ‘Εθνική.Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν με τα χρώματα της Αμβρακίας Κωστακιών,όπου βοήθησε τα μέγιστα για να ανέβει η ομάδα της Αμβρακίας στην Γ’Εθνική.

Καλωσορίζουμε τους δύο ποδοσφαιριστές στην ”οικογένεια” της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας !”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected