Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τρεις μεταγραφές η Νίκη Βόλου!

e532bbda5c98f64d73b7dc5df2fcd20a_LΟ Αλέξης Κατσιαμήτας και ο Βαγγέλης Δαδάκος ανήκουν στην ομάδα της Νίκης Βόλου καθώς από τον πρόεδρο Θανάση Τζήμα και τη διοικούσα επιτροπή, ανακοινώθηκε η απόκτησή τους.

Όπως αναφέρει το magnesiasports, ο πρώτος αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση μεσοεπιθετικού κι αγωνιζόταν στον Πιερικό και πιο πριν στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας του οποίου ήταν βασικό στέλεχος. Είναι 21 ετών και στο πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν, σημείωσε 6 γκολ, ένα με τον Πιερικό όπου έπαιξε στο δεύτερο μισό και πέντε με τον Αχιλλέα.

Αναφορικά με τον Δαδάκο, είναι 18 ετών, εξελίξιμος και ταλαντούχος σέντερ φορ που πήρε εμπειρίες και παραστάσεις την τελευταία διετία σε Βατανιακό και Πιερικό και θα αγωνιστεί στη Νίκη Βόλου, όπως πριν πολλά χρόνια ο πατέρας του Βασίλης.

79ebd745d0b41d95b4ecc3d27f4e047a_L

Στη Νίκη Βόλου και ο Μαλακασιώτης

Επέστρεψε στη Νίκη Βόλου ύστερα από μερικά χρόνια ο Φάνης Μαλακασιώτης.

Μόνο που πλέον δεν είναι ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που έπαιζε στην Κ19 της Νίκης αλλά ένας παίκτης με διετή εμπειρία στη Γ’ Εθνική και γεμάτα σε συμμετοχές πρωταθλήματα με τη φανέλα του Πυράσου.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, που μπορεί να παίξει στις πτέρυγες, ως κρυφός κυνηγός αλλά και σέντερ φορ, προϊόν της σχολής Αγίας Παρασκευής, ανακοινώθηκε ως νέα προσθήκη στο σύνολο του Λεωνίδα Μπίλη που έβαλε στο δυναμικό της έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, νεαρό κι από τη Μαγνησία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected