Διάφορα

Απίστευτα πράγματα στη Γαλλία! Περίπου 80 οι νεκροί, μαύρος καπνός ΤΩΡΑ στον Πύργο του Άιφελ!

20160714PHOWWW00627Φορτηγό έπεσε πάνω σε συγκεντρωμένο πλήθος την ώρα που ολοκληρώνονταν οι εορτασμοί για τη Βαστίλη – Ακόμα και για 60 νεκρούς κάνουν λόγο τα διεθνή μέσα – Όλα δείχνουν τρομοκρατική επίθεση, δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης ακόμα – Ανατριχιαστικά βίντεο και φωτογραφίες – Έκκληση στους κατοίκους να κλειδωθούν στα σπίτια τους – Πληροφορίες για ομηρία σε ξενοδοχείο και εστιατόριο – Μαύρος καπνός στον Πύργο του Άιφελ 

Ένα φορτηγό εμβόλισε πλήθος ανθρώπων που είχε συγκεντρωθεί στη Νίκαια της νοτιοανατολικής Γαλλίας για τη ρίψη πυροτεχνημάτων το βράδυ της εθνικής εορτής της 14ης Ιουλίου, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό δεκάδων ανθρώπων, σύμφωνα με τη Δημαρχία της πόλης και αυτόπτες μάρτυρες.

Το όχημα, ένα λευκό φορτηγάκι, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε δεκάδες συγκεντρωμένους ανθρώπους, προκαλώντας πανικό, αφηγήθηκε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου. Καθώς το αυτοκίνητο χτυπούσε τους ανθρώπους συντρίμμια εκτοξεύονταν προς όλες τις κατευθύνσεις, συνέχισε ο δημοσιογράφος, συμπληρώνοντας πως άκουσε «τον κόσμο να ουρλιάζει». Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός επιτάχυνε ενώ περνούσε πάνω από τους ανθρώπους, ενώ ακολούθως όταν σταμάτησε τη φονική πορεία του, άνοιξε πυρ αδιακρίτως, πριν πέσει νεκρός από αστυνομικά πυρά.

feeee

Μαύρος καπνός στον Πύργο του Άιφελ!

Επί ποδός η γαλλική αστυνομία μετά από καπνό στον πύργο του Άιφελ

Πυκνός μαύρος καπνός τύλιξε το εμβληματικό μνημείο της γαλλικής πρωτεύουσας, λίγη ώρα μετά την επίθεση που σημειώθηκε στη Νίκαια, με τουλάχιστον 50 νεκρούς.

Στο Παρίσι σήμανε συναγερμός, και οι αστυνομικοί έσπευσαν αμέσως στο σημείο, καθώς φοβήθηκαν ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το διεθνές πρακτορείο Russia Today, οι καπνοί είναι το αποτέλεσμα κοντινής πυρκαγιάς και δεν συνδέεται με την τρομοκρατία.

περισσότερο ρεπορτάζ, φωτογραφίες και βίντεο στο newsbomb.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected