Super League 1

Μπριζ – Ολυμπιακός 0-0 (vid)

0-0-club-brugge-kv-vs-olympiacos-f-c-friendly-1572016-youtube-thumbnailΣτο πιο δυνατό φιλικό επί βελγικού εδάφους ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την πρωταθλήτρια Μπριζ. Πιο επικίνδυνοι οι Βέλγοι, έβγαλε τετ α τετ ο Λεάλι στο ντεμπούτο του.

Ο Ολυμπιακός δεν έκανε την καλύτερη εμφάνισή του στο φιλικό με την πρωταθλήτρια Βελγίου Μπριζ, τουλάχιστον όμως δεν έχασε.

Αν και ο Πουλίδο απείλησε πριν καν συμπληρωθεί το 1′, οι “ερυθρόλευκοι” δεν μπόρεσαν να επιβληθούν στον αγωνιστικό χώρο. Το κάθετο παιχνίδι από τον άξονα δεν ήταν αποτελεσματικό, αφού οι Βέλγοι πίεζαν ψηλά και καλά, και η ωραία συνεργασία Πάρντο-Ιντέγε για το σουτ του τελευταίου στο 22′ ήταν ό,τι καλύτερο προέκυψε μετά την ευκαιρία του Μεξικανού στην πρώτη φάση του αγώνα.

Την ίδια στιγμή η ελληνική ομάδα προβληματίστηκε από τις επελάσεις του ταχύτατου Ισκιέρδο από αριστερά, καθώς ο νευρικός Φιγκέιρας ήταν μια ταχύτητα κάτω, ενώ υπήρχε πρόβλημα ψηλά, χωρίς πάντως οι κεφαλιές του Φόσεν να βρουν στόχο.

https://www.youtube.com/watch?v=n2X0-LOpPj8

πηγή βίντεο : Mike Loupnikis

Μετά το 60′ ο Βίκτορ Σάντσεθ άλλαξε και τα 10/11 του σχήματός του (μόνο ο Μποτία έβγαλε 90λεπτο), αναγκάστηκε δε να παίξει με φορ τον Ντουρμάζ λόγω του τραυματισμού του δραστήριου Πουλίδο. Υπό αυτές τις συνθήκες τρόπος απειλής υπήρξε μόνο από τα στημένα χτυπήματα του Ντομίνγκες.

Η Μπριζ αντίθετα είχε καλύτερες στιγμές με κορυφαία το χαμένο τετ α τετ του Μπολινγκολί, το οποίο στο 72′ έβγαλε ο Λεάλι, στην πρώτη εμφάνισή του με τα “ερυθρόλευκα”. Ο Μαζουακού δεν ήταν όσο αξιόπιστος υπήρξε στο πρώτο ο εξαιρετικός τακτικά Ντε Λα Μπέγια και οι πρωταθλητές Βελγίου έφερναν συνέχεια την μπάλα από δεξιά για “χτυπήσουν” την αδυναμία του Γάλλου.

Άλλη ευκαιρία πάντως δεν βρήκαν, αφού ο Ιταλός γκολκίπερ είχε σωστές τοποθετήσεις, και το 0-0 δεν άλλαξε.

Συνθέσεις

Μπριζ: Μπιτέλ, Κουλς, Σίμονς, Ντένσβιλ, Ντε Μποκ, Κλάουντεμιρ, Φόρμερ, Ρεφάελοφ (46′ Ντιαμπί), Στορμ (77′ Οσέι-Μπέρκου), Φόσεν (67′ Γουέσλι), Ισκιέρδο (62′ Μπολινγκολί)

Ολυμπιακός: Καπίνο (59′ Λεάλι), Φιγκέιρας (65′ Βούρος), Μποτία, Σιόβας (46′ Ντα Κόστα), Ντε λα Μπέγια (62′ Μαζουακού), Μιλιβόγεβιτς (65′ Καμπιάσο), Μπουχαλάκης (62′ Ντουρμάζ), Φορτούνης (59′ Μανθάτης), Πάρντο (46′ Μανιάτης), Πουλίδο (75′ Σεμπά), Ιντέγε (59′ Ντομίνγκες)

δείτε περισσότερα στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected