Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Ανανεώσεις σε Ηλυσιακό και Λουτράκι

kissamikos-me-poaΣτον Ηλυσιακό θα εξακολουθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Κώστας Κοντοπίδης καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ιστορικό σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Ηλυσιακός ΑΟ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ταλαντούχο γκολκίπερ Κώστα Κοντοπίδη. Ευχόμαστε στον Κώστα υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν.”

bl14553183392709

Σε πρώτο πλάνο συνεχίζουν να βρίσκονται  οι ανανεώσεις στον ΑΟ Λουτράκι.

Στόχος της διοίκησης είναι να ξεκαθαρίσει αρχικά ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα σεζόν, πριν υπάρξουν συμφωνίες και ανακοινώσεις για τους ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το ρόστερ.

Σύμφωνα με το stoplekto.gr, σήμερα ήταν η σειρά ακόμη δύο ποδοσφαιριστών να συμφωνήσουν και να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με την ομάδα μας και για τη νέα χρονιά.

Ο Οδυσσέας Νικολάου, αν και βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στο …κατώφλι ομάδας της Football League, αποφάσισε τελικά να παραμείνει στους οράνιε.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός (γενν.15/3/1993) προέρχεται από μια πολύ καλή χρονιά (20 συμμ./2γκολ) και η ανανέωση της συνεργασίας αποτελούσε διακαή πόθο, όχι μόνο των ανθρώπων της διοίκησης, αλλά και του κ. Μεσολόγγη που είχε ζητήσει την παραμονή του ποδοσφαιριστή.

Τη συνεργασία του με τον Α.Ο Λουτράκι επέκτεινε και για τη νέα χρονιά ο Γιώργος Κασκαντάμης (1 συμμ.).

Ο 19χρονος ελπιδοφόρος τερματοφύλακας (γενν. 9/10/1997), ο οποίος πέρσι ήταν ο τρίτος τη τάξει πορτιέρο της ομάδας, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για το ταλέντο, τη νοοτροπία  και την εργατικότητα του και θα συνεχίσει να έχει μια θέση στο ρόστερ και  της νέας σεζόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected