Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Οι τρεις μεταγραφές και οι έξι αποχωρήσεις από τον Εορδαϊκό

11202651_922392144486922_6975506120819967487_nΣυνεχίζονται οι ζυμώσεις στο ρόστερ του Εορδαϊκού, ενόψει της νέας σεζόν στη Γ Εθνική.

Η διοίκηση των “λιγνιτορύχων” ανακοίνωσε επίσημα πως προχώρησε σε τρεις μεταγραφές, ενώ παράλληλα έδωσε στη δημοσιότητα τους παίκτες που αποδέσμευσε.

Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση, παίκτης των “πρασίνων” θα είναι τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Θεοδουλίδης (fvt. 28 ετών, επιθετικός), που αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στη Θύελλα Φιλώτα έχοντας συνολικά 53 συμμετοχές και 1 γκολ. Παράλληλα, αποκτήθηκαν οι Κώστας Στόικος από τον ΠΑΣ Φλώρινας και Γιάννης Μυροφορίδης από την Χαραυγή Κοζάνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση του ΕΟΡΔΑΙΚΟΥ 2007 σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια της ενίσχυσης της ομάδας ενέταξε στο ρόστερ της τον Θεοδουλίδη Δημήτριο πλάγιο επιθετικό και δύο υποσχόμενους νεαρούς από την ευρύτερη περιοχή. Τον εικοσάχρονο Στόικο Κων/νο που αγωνίζονταν στον ΠΑΣ Φλώρινας στη θέση του τερματοφύλακα και τον δεκαοχτάχρονο Μυροφορίδη Ιωάννη πλάγιο χαφ που αγωνιζόταν στην ομάδα της Χαραυγής.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν την φετινή προσπάθεια της ομάδας.

H προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει Τετάρτη 20/7/2016 ώρα 6.00μμ

Από την ομάδα έφυγαν ελεύθεροι οι Γιόνδης Αντώνιος, Αμπαντζίδης Κων/νος, Xρυσοστομίδης Αναστ., Ζουμπούλης Ιωάν. Blisnakov Mario και με μεταγραφή ο Αμαραντίδης Φώτιος στη Σιάτιστα.

Η διανομή εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται.

Η Διοίκηση ευελπιστεί ότι μετά την μεγάλη περσινή προσπάθεια που έκανε ή ομάδα, ο φίλαθλος κόσμος της Πτολεμαΐδας θα στηρίξει ακόμη περισσότερο τη φετινή χρονιά.

Μετά από ενέργειες της ομάδας, του Δημάρχου κου Ζαμανίδη Σ. και του Βουλευτή Δημητριάδη Δ. παραχωρήθηκαν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός 800 καθίσματα γηπέδου τα οποία και εγκαθίστανται.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected