Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Εξελίξεις στο ρόστερ του Ατσαλένιου, τέσσερις ανανεώσεις στον Ιάλυσο

giorgos-charitos-irodotos-750x500Σημαντική μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε ο ΠΟΑ καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό, Γιώργο Χαρίτο.

Σύμφωνα με το stoplekto, το νέο απόκτημα του προσφυγικού συλλόγου συναντήθηκε με την διοίκηση Καλέμπουμπα και συμφώνησε προκειμένου να μεταγραφεί στους πράσινους. Ο Χαρίτος έχει συνδέσει το όνομα του με τον Ηρόδοτο στον οποίο συνεργάστηκε με τον Βασίλη Κρασανάκη.

Παράλληλα η διοίκηση της ομάδας παραχώρησε με την μορφή δανεισμού στον Γιούχτα τον Δημήτρη Ρωμανάκη, αλλά και τον Δημήτρη Χαρμπή, ενώ επέστρεψε στον Εργοτέλη ο Νίκος Σταρακάκης καθώς ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του.

1618528_593607227380836_64831784_n

Κράτησε τέσσερις ο Ιάλυσος!

Η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοίνωσε σήμερα (15/7) την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Χρήστο Μπαρμπαγιάννη (φωτ), Πρόδρομο-Ιωάννη Μουστάκα, Τιμόθεο Σαββούλη και Παναγιώτη Τρέχα

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου, οι νεαροί ποδοσφαιριστές είναι από τους πλέον ταλαντούχους στο νησί και οι άνθρωποι του Ιάλυσου φιλοδοξούν το μέλλον να στηριχθεί στις ικανότητες τους.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected