Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Οι ανανεώσεις και οι αποχωρήσεις από τον Αλμωπό Αριδαίας

DSCN2371Μία εβδομάδα περίπου πριν την έναρξη της προετοιμασίας, η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας ανακοίνωσε συνολικά ποιοι παίκτες παραμένουν και ποιοι αποχωρούν από το περσινό ρόστερ.

Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση, αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που παραμένουν στον σύλλογο ωστόσο ηχηρές αν μη τι άλλο είναι και κάποιες αποχωρήσεις, χωρίς βεβαίως αυτό να αποτελεί και πισωγύρισμα, καθώς αναμένεται σύντομα η αντικατάσταση τους αλλά και η περαιτέρω ενίσχυση.

Αναλυτικά :

“Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, που από τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία του με ποδοσφαιριστές που σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία κρίθηκε απαραίτητο να παραμείνουν στην ομάδα.

Η διοίκηση πιστή στο δόγμα της αξιοποίησης από την Αλμωπία αλλά και ευρύτερα του Ν. Πέλλας όπως και κάποιους εκτός που όμως προσέφεραν τα μέγιστα αγωνιστικά, αποφάσισε να ανανεώσει την συνεργασία με τους Χ.ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ, Χ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, Α. ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, Γ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ, Θ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ, Γ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ, Ν.ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗ, Γ.ΚΩΣΤΑ, Γ.ΚΙΟΥΛΤΣΟΠΟΥΛΟ, Α.ΧΡΗΣΤΟΥ, Π.ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΛΟ, Μ.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, Β.ΠΑΠΑΣΥΜΕΩΝ, Γ.ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, Γ.ΚΑΜΠΑΝΗ και Κ.ΚΑΠΟΥΣΟΥΖΗ.

Από την ομάδα του ΑΛΜΩΠΟΥ αποχωρούν οι Η.ΠΡΟΒΑΤΙΔΗΣ,Β.ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ, Σ.ΣΚΕΝΤΟΣ, Τ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, Γ.ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ Τ.ΤΑΟΥΣΑΝΗΣ τους οποίους η Διοίκηση ευχαριστεί για την προσφορά τους και εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected