Κατηγορίες
Football League

Μαζί με τον επενδυτή και ο Δρακόπουλος στα Χανιά

DRAKOPOULOS“Πακέτο”, τρόπον τινά, με τον νέο επενδυτή Γιώργο Μελά φαίνεται ότι θα έρθει στον ΑΟ Χανιά ο Αντώνης Δρακόπουλος.

Σύμφωνα με το athlitiko, ο πρώην τεχνικός της ομάδας φαίνεται ότι βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στο να επιστρέψει στον Α.Ο.Χανιά μετά από 9 χρόνια. Ο Αντώνης Δρακόπουλος ήταν προπονητής του ΑΟΧ την περίοδο 2006-2007 όταν οι “μπλε” αγωνίζονταν στο περιφερειακό πρωτάθλημα, χωρίς ωστόσο τότε να πάρουν την άνοδο στη Γ’ Εθνική, αν και εκ των φαβορί. Φυσικά, ήταν κοινώς αποδεκτό ότι εκείνος ο ΑΟΧ είχε παίξει καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο, έχασε όμως την άνοδο στις λεπτομέρειες.

Τα πάντα ωστόσο θα κριθούν από Δευτέρα. Ο Γιώργος Μελάς ήρθε το Σάββατο (16/7) για να τσεκάρει τα δεδομένα ώστε να αναλάβει τα “ηνία” στη διοίκηση του ΑΟΧ, ωστόσο η οριστική του απάντηση θα δοθεί την Δευτέρα. Επί της ουσίας οι πιθανότητες είναι συντριπτικά υπέρ του να αναλάβει ο Γιώργος Μελάς τα διοικητικά της ομάδας, έχοντας πιθανότατα και κάποιους άλλους που πιθανότατα να τον ενισχύουν οικονομικά. Είναι επίσης δεδομένο ότι και φέτος ο Μιχάλης Τζουγκαράκης θα σταθεί αρωγός στον ΑΟΧ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Δρακόπουλος ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Παντέλη σε Πανηλειακό, Καλλιθέα και Ολυμπιακό Βόλου. Ο Νίκος Παντέλης, το όνομα του οποίου είχε παίξει τόσο πέρυσι όσο και φέτος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Χανιά, χωρίς ωστόσο, καμία από τις δύο προαναφερθείσες περιπτώσεις να ευοδωθεί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected