Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Το μέχρι στιγμής ρόστερ της ΑΕ Καραϊσκάκης και η προετοιμασία στα Γρεβενά

grevenaΤην προσεχή Δευτέρα 18 Ιουλίου το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της νέας περιόδου για την Α.Ε. Καραϊσκάκης. Πως διαμορφώνεται μέχρι στιγμής το ρόστερ της ομάδας.

Σύμφωνα με το artagoal.gr, ήδη οι παίκτες χωρισμένοι σε γκρουπ έχουν αρχίσει να περνούν από αιματολογικές εξετάσεις ενώ τις επόμενες ημέρες θα περάσουν και από εργομετρικά. Την Τετάρτη 20 Ιουλίου θα αναχωρήσουν για τα Γρεβενά και συγκεκριμένα στους Φιλιππαίους (φώτο από το προπονητικό κέντρο) όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι προπονήσεις θα διεξάγονται σε υψόμετρο 1250 μέτρων, 35 χιλιόμετρα από την πόλη των Γρεβενών.

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας φέτος αποτελείται από τους:

Προπονητής: Μίκι Τσίρκοβιτς
Βοηθός προπονητή: Κώστας Κορομηλιάς
Προπονητής φυσικής κατάστασης: Σφήκας Δημήτριος
Προπονητής τερματοφυλάκων: Κώστας Ρώσσιος

Στο επιτελείο της ομάδας ως υπεύθυνος φυσιοθεραπευτής ανήκει από φέτος ο Δημήτρης Κουτρούμπας.

Όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες που συνέλεξε το artagoal.gr κατά ένα μεγάλο ποσοστό έχει ολοκληρωθεί. Στη θέση του Σικαλιά που αποχώρησε, η ομάδα απέκτησε τον Απόστολο Ανδρούτσο. Στην άμυνα η ομάδα ενισχύθηκε με την απόκτηση του Αριστοτέλη Καραγιαννίδη, ενώ αποχώρησε ο Άγγελος Δημητρίου. Στο χώρου του κέντρου αν και οι ιθύνοντες του Καραϊσκάκη το πάλεψαν, δεν κατάφεραν να μεταπείσουν τον Μάριο Χούσο όμως η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο στο χώρο της μεσαίας γραμμής με τις προσθήκες του Αλέξανδρου Βελέτη και του Γιάννη Γούλα. Πολύ σημαντική και η μεταγραφή του μεσοεπιθετικού Αριστείδη Λώττα που αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις τόσο στο σκοράρισμα όσο και στην δημιουργία του παιχνιδιού. Το βάρος αυτή τη στιγμή δίνεται στην απόκτηση ενός εξτρέμ με έφεση στο σκοράρισμα. Επίσης η ομάδα αναμένεται να γεμίσει το ρόστερ με ταλαντούχους παίκτες της περιοχής ενώ πρόκειται να ανέβουν στην πρώτη ομάδα παιδιά από την ακαδημία του συλλόγου και να πάρουν μέρος στην προετοιμασία της ομάδας.

Συνοπτικά:

Ήρθαν: Βελέτης (Φωστήρας), Ανδρούτσος (Πανσερραϊκός), Λώττας (Κισσαμικός), Καραγιαννίδης (Κέρκυρα), Γούλας (Αμβρακία Κωστακιών)

Παρέμειναν: Παπανίκου, Κόλλινς, Γυφτοκώστας, Μποτονάκης, Αβραμίδης, Ευαγγέλου, Λάμπρου, Μαζιώτης, Σιαράβας, Καψάλης, Τάτσης, Γεωργιάδης, Τσάκαλος

Έφυγαν: Δρακάκης (ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ), Χούσος (Σκουφάς Κομποτίου), Μπουσινάκης (Δόξα Δράμας), Σικαλιάς (Δόξα Δράμας), Ραχιώτης (Αμβρακία Κωστακιών), Ζίγκηρης (Αμβρακικός Λουτρού), Δημητρίου, Χαριτίδης Διβανές, Μεντής (δανεικός επέστρεψε στην Κέρκυρα Κ20)

Τέλος από το περυσινό ρόστερ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τοπίο όσον αφορά τον Μαργαρίτη που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, τον Φέτση και τον νεαρό Κατσούλα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected